Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Şubat TRT 1 Osman bir şok daha

Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Şubat TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı neler olacak? Diriliş Ertuğrul 137. son bölüm fragmanı sizler için hazırladık. İşte Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı.

Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Şubat TRT 1 Osman bir şok daha
Yayın Tarihi: 20.02.2019 23:02:00

Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı neler olacak? Diriliş Ertuğrul 137. son bölüm fragmanı sizler için derledik. 27 Şubat TRT 1 Diriliş Ertuğrul fragmanı çıktı mı? Diriliş Ertuğrul yeni bölümde neler yaşanacak sizler için araştırdık. İşte 27 Şubat diriliş Ertuğrul fragmanı.

Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı çıktı mı?

TRT 1 fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı çıktı mı? Diriliş Ertuğrul 137. son bölüm fragmanı neler yaşanacak. Çarşamba akşamları reyting rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul 137. son bölüm fragmanı hayranları tarafından merakla bekleniyor. İşte Diriliş Ertuğrul son tanıtım fragmanı.

Diriliş Ertuğrul 137. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta Kayı Obası'na düzenlenen baskında kaçırılan Osman, babası Ertuğrul tarafından kurtarılacaktır. Şaman tarafından zehirlenmiş halde bulunan Osman'ı yeniden hayata dönecek midir?




Moğolların komutanı Alıncak, Ertuğrul'a ait olan toprakları ele geçirmenin en önemli yollarından bir tanesinin de dinlerine olan bağlıkları sarsmak olduğunu dile getirir. Bu doğrultuda yapacakları ilk hamle ise herkesi tedirgin eder. 

Diriliş Osman az kaldı



Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı şeklinde olacak olan Diriliş Osman dizisi için uygun görülen isim Burak Özçivit oldu. Burak Özçivit Diriliş Osman öncesi adeta tarihi bir gezi yaptı.

Başkent Taşkent'teki Timur İmparatorluğu Tarih Müzesi'ni gezmeye saatlerini ayıran Özçivit, müzede sergilenen eserleri önceledi. Özellikle Timur'un kostümlerinin sergilendiği bölümde uzun zaman geçiren Özçivit'e Özbek hayranlarının ilgisi de büyük oldu.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR