Diriliş Ertuğrul 136. bölüm izle TRT 1 Canlı Yayın Youtube son bölüm izleme linki

Diriliş Ertuğrul 136. bölüm izle. TRT 1 ekranların fenomen diisi Diriliş Ertuğrul 136. bölüm neler yaşandı. Diriliş Ertuğrul son bölümü TRT 1 canlı yayınıyla sizlerle. İşte Diriliş ertuğrul 136. bölümde yaşanacaklar. Diriliş Ertuğrul son bölüm izleme linki.

Diriliş Ertuğrul 136. bölüm izle TRT 1 Canlı Yayın Youtube son bölüm izleme linki
Yayın Tarihi: 20.02.2019 20:47:00

Diriliş Ertuğrul 136. bölüm izle. TRT 1 rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümü TR 1 canlı yayınıyla ekranlara geliyor. Ayrıca dizi biter bitmez Diriliş Ertuğrul Youtube ekleniyor. Diriliş Ertuğrul son bölümü Youtube aracılığıyla izleme linkine ulaşabilirsiniz. Diriliş Ertuğrul son bölümü ekranlara gelir gelmez sizler için derledik.

Diriliş Ertuğrul 136. bölüm izle TRT 1 canlı yayın

Diriliş Ertuğrul 136. bölüm izle. TRT 1 rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümü yayında. Youtube dizi biter bitmez yüklenen Diriliş Ertuğrul 136. bölüm izle yayını sizlerle. Ayrıca Diriliş Ertuğrul son bölümü ve yaşanacakları sizler için derledik. İşte son bölümde yaşanacaklar.

Moğollarla Büyük savaş

Osmanı Oba'ya büyük bir savaş vererek geri döndüren Ertuğrul, Moğollarla savaşı ekrana kitleyecek. Obaya oğluyla dönen Ertuğrul artık daha sağlamdır ve nefesleri eksen bir bölümle ekranlarda olacak.


Alıncak yeni başlıyor

Kayı obasını basan Alıncak, Ertuğrul'la karşı karşıya gelecek. İlbilge Hatun'a mektup yazan Ertuğrul, ondan gelecek destekle Osman'ı almayı başaracak. Lefke kalesini almak isteyen Alıncak, Hülagü Han'ın ağzından mektup yazıp savaşı durdurması sonrası Ertuğrul gizlice olaylardan haberdar olur.

Osman iyileşti mi?

Şaman tarafından zehirlenen Osman, artık iyileşmiştir ve Obasına kavuşur. Moğallar'ın Beybolat beyi gaza getirip uçbeyi yapmasından sonra Süleyman zindandan kurtulmayı başarır. Süleyman'ı zindandan kurtarmak ise artık daha kolaydır. 

Diriliş Ertuğrul TRT 1 20 Şubat 2019 canlı yayınıyla yada dizi biter bitmez Youtube adresinden izlenebilecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR