Didem Moralıoğlu'nun 'Kuşbakışı Hayatlar' Gösterisi UNIQ Hall Lounge'ta

Marka strateji danışmanı ve yazar Didem Moralıoğlıi 'Kuşbakışı Hayatlar'' isimli tek kişilik değişim ve dönüşüm sanatı gösterisini 13 Mart Salı günü saat 20:30'da UNIQ Hall Lounge'ta sergileyecek.

Didem Moralıoğlu'nun 'Kuşbakışı Hayatlar' Gösterisi UNIQ Hall Lounge'ta
Yayın Tarihi: 1.03.2018 13:35:00

Yazar Didem Moralıoğlu görsel hikayeler, dans, klasik müzik ve şiirlerle bezenmiş ''Kuşbakışı Hayatlar'' isimli gösterisini 13 Mart'ta sergileyecek. Mutluluğa ve başarıya ulaşmanın yolunun o içimizdeki cesur çocuktan geçtiğini aktararaki katılımcıların bu gösteriden; yüzlerindeki tebessümün yanı sıra hayatlarına cesaret, azim ve coşkuyu dahil etmiş ve bakış açıları değişmiş kişiler olarak ayrılmalarını sağlayacak.

Didem Moralıoğlu gösterisinde yaşamda başarıya ulaşma yolunda geçilmesi gereken 7 vadisinin haritasını; ''Motivasyon'',''Aşk'', ''Uyanış'' ,''Farkındalık'', ''Yalnızlık'' ,'' Kendini Sınama'' ve '' Kendin Olma'' şeklinde sıralayarak sunuyor ve katılımcılara şuan yaşamında ''Hangisindesin?'' diye soruyor.

Muhakkak kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz ve hayatınıza çok şey katacak olan bu gösteride dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacak, tebessüm ederken düşünecek, kendi değişim ve dönüşümünüz için bir adım atacaksınız.

Bilet Fiyatı: 33 TL Biletler Biletix'te..



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR