Denizbank'tan Yeni Kredi Kartı Kampanyası: 3 Ay Boyunca 300 TL'ye Kadar İndirim Fırsatı

Denizbank'tan Yeni Kredi Kartı Kampanyası: 3 Ay Boyunca 300 TL'ye Kadar İndirim Fırsatı

Denizbank'tan Yeni Kredi Kartı Kampanyası: 3 Ay Boyunca 300 TL'ye Kadar İndirim Fırsatı
Yayın Tarihi: 10.06.2023 21:50:00

Denizbank, müşterilerine yönelik yeni bir kredi kartı kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında DenizBank Kredi Kartı kullanıcıları, 3 ay boyunca yapacakları harcamalarda 300 TL'ye varan indirimlerden faydalanabilecekler. Müşterilerin bu avantajdan yararlanmak için DenizBank Kredi Kartı'na başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bankalar, müşteri memnuniyetini artırmak ve kullanıcılarına ekonomik avantajlar sunmak amacıyla çeşitli harcamaya özel kampanyalar düzenlemektedir. Denizbank'ın duyurduğu kampanya ile kredi kartı kullanıcıları, 3 ay süresince yapacakları harcamalarda toplamda 300 TL'ye kadar indirim kazanma fırsatına sahip olacaklar. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin DenizBank Kredi Kartı'na başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Kampanyadan, DenizBank'ın çeşitli kanalları aracılığıyla yapılan ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler faydalanabilirler. Kampanya, 31 Mayıs 2023 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında onaylanan ilk bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartı satışları kampanyaya dahil değildir.

Müşteriler, yeni DenizBank Kredi Kartlarıyla Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirecekleri internet üzerinden yapılan alışverişlerin yarısına kadar (50%), ayda en fazla 100 TL olmak üzere toplamda 3 ay boyunca toplamda 300 TL'ye varan indirimler kazanabileceklerdir. Kampanya, katılıma açık değildir ve sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları otomatik olarak kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyadan faydalanmak için başvurunun yapıldığı tarihte herhangi bir açık statüde DenizBank bireysel kredi kartına sahip olunmaması gerekmektedir. Fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir. Ancak sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olacaktır. Denizbank'ın yeni kredi kartı kampanyası, müşterilerine harcamalarında ekonomik avantajlar sunarken aynı zamanda bankanın müşteri memnuniyetine verdiği önemi de göstermektedir. Bu kampanya sayesinde müşteriler, DenizBank Kredi Kartı ile yapacakları alışverişlerde indirim fırsatını değerlendirebilecek ve ekonomik olarak rahatlayabileceklerdir. Denizbank'ın yeni kredi kartı kampanyası kapsamında müşterilerine sunulan indirim fırsatı, harcamalarını daha ekonomik hale getirmeyi hedeflemektedir. Bu kampanya ile müşteriler, 3 ay boyunca toplamda 300 TL'ye kadar indirim kazanma avantajından faydalanabilirler. DenizBank Kredi Kartı başvurusu yaparak müşteriler, bu kampanyadan yararlanma imkanına sahip olabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR