Denizbank mart ayı sonuna kadar 25.000 TL ödeme verecek! bankadan açıklama yapıldı

Denizbank mart ayı sonuna kadar 25.000 TL ödeme verecek! bankadan açıklama yapıldı

Denizbank mart ayı sonuna kadar 25.000 TL ödeme verecek! bankadan açıklama yapıldı
Yayın Tarihi: 17.03.2023 21:17:00

Denizbank tarafından yapılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası 25.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alacak olan vatandaşlara gelir belgesi ödeme vereceğini açıkladı. mart ayı sonuna kadar başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz kampanyaya katılarak sizler de hemen 25.000 TL 36 ay vadeli tüketici kredisi kullanabilirsiniz. 25.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için Denizbank belirli şartlar uygun olarak Kredi ödemeleri gerçekleştirmektedir. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi alacak olan bireysel müşterilerin 18 yaşından büyük olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması durumunda işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirerek bu banka üzerinden diledikleri zaman kredi ödemesi alabilmektedirler.

Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara 25.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi olacak ve kredi başvuruları 5 dakika içerisinde sonuçlandırılacaktır. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusunu Cep telefonunuz üzerinden kolay bir şekilde SMS atarak da hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız kredim t.c kimlik doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak yazdıktan sonra 32 80 numarasına mesaj göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmış olacak ve sonucu da sizlerin cep telefonuna gönderilecektir.

32 80 numarasına göndermiş olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurusu ile birlikte nakit kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara bankalar belirli şartlar dahilinde hızlı bir şekilde kredi ödemesi vermektedir. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların deniz mobil uygulaması üzerinden yapacakları işlemlerde ise kredi başvuruları 5 dakika içerisinde hesaplarında yatırılarak kullandırılmaktadır. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR