Demet Akalın'ın Çanakkale yorumu gündem oldu

Demet Akalın'ın Çanakkale orman yangınına dair yorumu tepki çekti.

Demet Akalın'ın Çanakkale yorumu gündem oldu
Yayın Tarihi: 23.08.2023 12:41:00

Çanakkale'de dünden beri süren ve ciğerlerimizi söken orman yangınına dair sosyal medyadan kullanıcıların paylaşımları sürüyor. 

Çanakkale Kepez'deki orman yangını hala devam ediyor. Şehir merkezine dayanan yangına dair ünlü isimlerde paylaşım yaparken yine bir isim dikkat çekti. Gündeme dair sürekli paylaşımlar yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Çanakkale yangınını da boş geçmedi. Akalın'ın yangına dair yaptığı paylaşım sosyal medayda gündem oldu.


Demet Akalın Çanakkale yangınına dair "Lazerle yakılmıyorsa yukardan ben bir şey bilmiyorum" diyerek bir tweet attı. Akalın'ın bu tespiti Twitter'da gündem olmayı başardı. Ünlü şarkıcı ve eski manken Demet Akalın, ağaçların lazerle yakıldığını ileri sürdü.

Ülke gündemine dair yaptığı yorumlarla ve yazım yanlışlarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın, Çanakkale'deki felaket için de ilginç bir yorum yaptı. Akalın, "Lazerle yakılmıyorsa yukardan ben bir şey bilmiyorum" diye yazdı. Akalın'ın bu paylaşımı eski adı Twitter olan X'de kullancılar tarafından tepki çekti.

Çanakkale yangının da ilk çıktığı nokta paylaşıldı. Yol kenarında başladığı yangının insan yüzünden çıktığı anlaşıldı. Yangının düşünüldüğü gibi anız, cam yada sigara izmariti yani insan nedeni ile olduğu görüldü.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR