Demet Akalın'dan A Milli Voleybol Takım Koçuna olay yorum! "Türk olsa kaybetmezdik"

2019 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Sırbistan ile final maçına çıkan Filenin Sultanları müthiş bir mücadele sergilemesine rağmen maçı 5. sette kaybederek Avrupa 2. oldu.Maçı izleyen Demet Akalın ise mağlubiyet için attığı tweet ile olay yarattı. İşte Akalın'ın"Koçumuz Türk olsa kaybetmezdik" çıkışı

Demet Akalın'dan A Milli Voleybol Takım Koçuna olay yorum! "Türk olsa kaybetmezdik"
Yayın Tarihi: 9.09.2019 10:42:00

2019 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Voleybol Takımı'mız final mücadelesinde Sırbistan'ı konuk etti. Canla başla mücadele eden Filenin Sultanları ne yazık ki maçı beşinci sette kaybetti. Böylece Milli takımımızı 3-2 malup eden Sırbistan şampiyon oldu. Maçı izleyen Demet Akalın'ın İtalyan başantrenör Giovanni Guidetti için söylediği sözler tepki çekti. 

"KOÇUMUZ NEDEN TÜRK DEĞİL, KAYBETMEZDİK"

Maçı evinde izleyen Demet akalın maç sonunda attığı tweet ile olay yarattı. "Koçumuz niye Türk değil, kaybetmezdik" diye tweet atan ünlü şarkıcıya tepki yağdı.




DEMET AKALIN'A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Demet Akalın'ın bu sözlerine çok sinirlenen vatandaşlar ise uluslararası arenada birçok şampiyonluğu bulunan Giovanni Guidetti'nin arkasında durdular. Akalın'ın elde edilen başarıyı hor gördüğünü düşünen vatandaşlar, Guidetti'nin Türkiye'ye Demet Akalın'dan daha çok faydası olduğunu bile söyledi.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR