Daniel Alves intihar etti mi? Daniel Alves öldü mü? Yaşıyor mu

Dün gece yayınlanan Daniel Alves intihar etti, Daniel Alves öldü haberleri sonrası menajeri sonrası kardeşi de açıklamalarda bulundu.

Daniel Alves intihar etti mi? Daniel Alves öldü mü? Yaşıyor mu
Yayın Tarihi: 10.03.2024 12:40:00

Dün geceden itibaren sosyal medyada gündem olan Daniel Alves intihar etti haberleri sonrası bir açıklama da kardeşinden geldi. Daniel Alves öldü mü? Daniel Alves yaşıyor mu?

Daniel Alves yaşıyor mu?

Hakkında çıkan iddialar nedeniyle cezaevinde kalan Daniel Alves'in sağlık durumu merak ediliyor. Dün Avrupa basınınında öldü haberleri de sıklıkla çıkmıştı. Ancak Daniel Alves ile ilgili ailesinden ilk açıklama geldi!


Daniel Alves intihar etti mi?

Daniel Alves'in kardei Ney Alves, intihar olayını yalanladı. Kardeş Alves, "Sosyal medyada çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Abim hayatta, intihar diye bir şey yok" açıklaması yaptı.

Sosyal medyada intihar olayı ve öldü haberlerine üzülen hayranları bir nebze rahatladı. Daniel Alves'in hayatta olduğu ve dava günü gelene kadar tutuklu kalacağı öğrenildi.

Daniel Alves kardeşi Ney Alves, "Abim hapiste, mahkum edildi. Bu yeterli değil mi? Onun ölmesini istiyorlar. Annesi ve babası var 65 yaşlarında. sizin aileniz yok mu?" diyerek abisinin üzerine gidilmemesini istedi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR