Damla Ersubaşı kimdir? Kaç yaşında kimle evli

Damla Ersubaşı kimdir? arama motorunda araştırmaya başladı. Bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk olan Damla Ersubaşı küçük yaşlarda oyunculukla tanıştı. Yılan hikayesi'nin ardından Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe ile tanındı. Şimdi de 2. bebeğine hamile olan Damla Ersubaşı kim?

Damla Ersubaşı kimdir? Kaç yaşında kimle evli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 11:32:00

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Bir süredir ekranlarda göremediğimiz Damla Ersubaşı doğumdan sonra mide küçültme ameliyatı oldu ve tam 41 kilo verdi. Şimdi de ikinci bebeğine hamile olan Damla Ersubaşı kimdir? Kaç yaşında kimle evli? her yerde aranıyor. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk. 

2016 yılında Can Keser ile evlenen Damla Erşubaşı'nın bir kızı var ve şimdi de 6 aylık hamile. 



DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA


1993 yılında İstanbul'da doğan Damla Erşubaşı, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim aldı. Küçük yaşlarda oyunculuk ile tanışan Ersubaşı'nın şöhret serüveni 1999 yılında Yılan Hikayesi ile başladı. Ardından Sihirli Annem'de canlandırdığı Tuğçe karateriyle tanınan Damla Erşubaşı; Her Halimle Sev Beni, OKS Anneleri, Doktorlar, Arka Sokaklar, Aşka Sürgün,Aslı ile Kerem ve Benimle Evlenir misin gibi dizilerde rol aldı. 



2016 yılında evlenen ve akabinde anne olan güzel oyuncunun sonrasında aldığı kiloları verememesi sağlık sorunlarına sebep oldu. Sonrasında mide küçültme ameliyatı olan Erşubaşı 41 kilo verdi. Hatta hayranları güzel oyuncuyu tanıyamadı.

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Damla Erşubaşı, şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR