Damat Bayıldı ne zaman başlıyor? Yarışmanın formatı ne

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu üstlendiği Show TV'nin yeni yarışması Damat Bayıldı ne zaman başlayacak çok merak ediliyordu. Yarışmanın formatını da merak eden izleyiciler heyecanla beklerken, Onur Büyüktopçu tarihi verdi. Bizde tüm detayları sizler için derledik. Detaylar haberimizde.

Damat Bayıldı ne zaman başlıyor? Yarışmanın formatı ne
Yayın Tarihi: 12.08.2019 10:05:00

Geçtiğimiz iki sezondur Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Yemekteyiz'de sunuculuk yapan ancak 2019-2020 sezonu için yarışmadan ayrılan Onur Büyüktopçu Show ekranlarına transfer olmuştu.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında olacak başarılı sunucu Damat Bayıldı adlı rogramla ekranlarda olacak. Yapımcılığını DNCC Medya’nın üstlendiği Damat Bayıldı ne zaman başlayacak çok merak ediliyordu.

İzleyenleri artık merakta bırakmak istemeyen Onur Büyüktopçu sosyal medya hesabından duyurdu. Damat Bayıldı, 26 Ağustos pazartesi günü Show TV'de ekran macerasına başlıyor. Peki Damat Bayıldı nasıl bir program olacak sizlere kısaca açıklayalım.




DAMAT BAYILDI PROGRAMININ FORMATI NE?

Damat Bayıldı programında 5 gelin ve 5 kayınvalide yarışacak. Verilen yemekleri hem gelinler hem kayınvalideler pişirecek. Damat ise tadına bakıp, puan verecek. Tabi bu pek kolay olmayacak çünkü damatlar annelerinin yemeklerini mi daha çok beğenecek eşlerinin yemeklerini mi büyük bir kaos çıkacak. En yüksek puanı alan takım ise tam altınların sahibi olacak.

Tüm bu süreçte de yarışmada dengeyi bulmaya çalışan Onur Büyüktopçu ise ecel terleri dökecek gibi görünüyor. Tartışmaların ve rekabetin hiç bitmeyeceği Damat Bayıldı beğenilecek mi hep birlikte izleyip göreceğiz...
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DAMAT BAYILDI 26 Ağustos’ta @showtv’de başlıyor 🍽🌺 @damatbayilditv

ONUR BÜYÜKTOPÇU (@onurbyktpc)'in paylaştığı bir gönderi ()






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR