İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Da Mario, balık sezonuna özel olarak deniz ürünlerinden hazırladığı yeni lezzetleri kasım ayında da misafirleriyle buluşturacak.
Başlangıçlara alternatif eklenen ahtapot salatası; “Insalata di polpo alla Catalana” Katalan mutfağından ilham alıyor. Sarımsak, acı biber ve maydanoz kullanılarak marine edilen midye ve istiridyeli “Cozze e vongole alla marinara con pizza alla cipolla e rosmarino” biberiyeli soğanlı pizza dilimleri ile sunuluyor.
Da Mario’nun özlenen tatlarından farfalle makarna “Farfalle con calamari, broccoli e briciole di pane” adı ile spesiyal menüde yeniden misafirlerin beğenisine sunulurken; bu özel lezzette kalamar, brokoli ve rendelenmiş çıtır ekmek bir araya geliyor. Ana yemek alternatiflerinden “Palamita, insalata di rape rosse, mandorle e mais” mevsim balıklarından palamutu pancar, roka, badem ve mısır salatası eşliğinde misafirlerin beğenisine sunuyor.
Da Mario, gerçek İtalyan lezzetlerinin yanı sıra konforlu ve sıcak ortamıyla misafirlerinin keyifli vakit geçirmesini sağlarken, balık sezonundan ilham alarak hazırladığı yeni spesiyal menüsüyle bir kez daha farkını ortaya koyuyor.