Çukur'a taze kan! Damla Sönmez geliyor

Show TV'nin fenomen pazartesi dizisi Çukur 3. sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan diziye son olarak başarılı oyuncu Damla Sönmez dahil oldu. Hal böyle olunca Damla Sönmez hangi karaktere hayat verecek çok merak edildi. İşte detaylar...

Çukur'a taze kan! Damla Sönmez geliyor
Yayın Tarihi: 3.09.2019 11:18:00

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur'un yeni sezonu için geri sayım başladı. Heyecan dolu bir 2. sezonun ardından 3. sezonu için hazırlıklara başlanan diziye yeni oyuncular da dahil oluyor. İşte Çukur'a son katılan oyuncu da Damla Sönmez oldu. Sibel filmiyle birçok festivalde ödül olan başarılı oyuncu Damla Sönmez Çukur'da kime hayat verecek? her yerde aranıyor. İşte detaylar...

Her bölümüyle izleyicilerini ekranlara kitleyen Çukur dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Yeni sezonda kadınların daha da güçlü olacağı Çukur dizisine Güllerin Savaşı ile yıldızı parlayan Damla Sönmez dahil oldu. 




DAMLA SÖNMEZ ÇUKUR'DA KİMİ OYNAYACAK?

Damla Sönmez'in Çukur'a katıldığını duyan dizinin fanları ise geçtiğimiz sezon Sena'ya hayat veren Dilan Çiçek Deniz'in ölümünün ardından Damla Sönmez'in oynayacağı karakterin Yamaç ile aşk yayaşacak diye düşünmeye başladı. 

Ancak tahminler doğru çıkmadı çünkü uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Damla Sönmez Çukur'da Baykal'ın kızı Efsun karakterine hayat verecek. 

Çekimleri tüm hızıyla devam eden Çukur yeni sezonuyla ilerleyen haftalarda Show TV ekranlarında olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR