Çukur yeni sezonda kim ölecek? Hangi oyuncu diziye veda edecek? Yamaç mı İdris Baba mı vurulacak

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sezon finalinde Yamaç ve İdris Baba'nın ellerinde silahlarla kalması ise Çukur 3. sezonda kim ölecek? Yamaç mı İdris Baba mı vurulacak? sorularını akıllara getiriyor. Peki hangi oyuncu diziye veda edecek?

Çukur yeni sezonda kim ölecek? Hangi oyuncu diziye veda edecek? Yamaç mı İdris Baba mı vurulacak
Yayın Tarihi: 7.09.2019 11:17:00

Show TV'nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Çukur'un yeni sezonu için geri sayım başladı. Bu yıl 3. sezonuyla ekranlara gelecek olan dizide önemli bir karakterle vedalaşacağız. Çünkü sezon finalinde Yücel'in oyununa düşen Yamaç ve İdris Baba girdikleri labirentin sonunda ellerinde silahlarla karşı karşıya kaldılar. Birinin çıkması için de diğerinin vurulması gerekiyordu. Hal böyle olunca Hangi oyuncu diziye veda edecek? Yamaç mı İdris Baba mı vurulacak? Çukur 3. sezonda kim olmayacak? gibi sorular her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu detaylıca ele aldık.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Çukur 2. sezon finalinde Yamaç ve İdris Baba birbirlerine silah doğrultmuşlardı ancak neler olduğunu bölüm sonunda görememiştik. Tahminlerimize göre Çukur'un yeni sezon ilk bölümünde bu sahnenin devamını göreceğiz ve karakterlerden biri ölerek diziye veda edecek. Peki Yamaç mı ölecek İdris baba mı? Çukur yeni sezonda kim olmayacak?



ÇUKUR'A KİM VEDA EDECEK? YAMAÇ MI İDRİS BABA MI ÖLECEK?


Tüm bu soruların cevabı tabiki Çukur 3. sezonda ortaya çıkacak. Ancak kulislerde konuşulanlara ve bizim tahminimize göre Çukur'a veda eden isim İdris Koçovalı karakterine hayat veren Ercan Kesal olacak.

Çünkü Yamaç karakterinin ölmesi dizinin sonunu getirecektir. Ayrıca yeni sezon çekimlerinin başladığını duyuran Aras Bulut İynemli hiç de diziye veda edecek gibi durmuyordu. 

Öte yandan yeni sezon için canla başla çalışan Çukur ekibi hem çekimleri yaparken bir yandan da kadroyu güçlendirmeye çalışıyor. Bildiğiniz gibi diziye yeni sezonda Baykal'ın kızı Efsun karakteriyle başarılı oyuncu Damla Sönmez katıldı.

Efsun'un, Yamaç'ın ölen karısı Sena'nın yerini doldurcağı iddia edilse de ikili imkansız bir aşkın kahramanlarına da dönüşebilir. Bunu yeni sezonda hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR