Çukur sezon finali 68. bölüm neler oldu? Çukur 2. Sezon Finali izle (3. Sezon ne zaman başlayacak)

Çukur sezon finali neler oldu. Çukur 68. bölüm izle. Çukur 2. sezon finai izle. Akın Koçavalı hain çıktığı bölümde Çukur'dan neler yaşandı. Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak. Çukur 3. sezonda hangi oyuncular devam edecek.

Çukur sezon finali 68. bölüm neler oldu? Çukur 2. Sezon Finali izle (3. Sezon ne zaman başlayacak)
Yayın Tarihi: 28.05.2019 13:56:00

Çukur 2. sezon finali izle. Çukur 2. sezon final bölümü heyecan yarattı! Çukur dizisinin final bölümü dün akşam Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu! Yamaç, Azer ve Timsah'a büyük ders verdi! Akın Koçovalı ne yaptı? Çukur final bölümüne Yücel, Azer ve İstanbul'un diğer büyüklerinin toplantısı damga vurdu! Koçovalılar Yamaç, Selim, Vartolu ve Cumali toplantıda büyük bir racona imza attı! Çukur 2. sezon finalinde neler oldu?

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, 68. bölümüyle 2. sezon final yaptı! Çukur dizisi hayranları Sezon finali bölümünü izlemek için geri sayıma geçti! 27 Mayıs Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında sezon finali yapan Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Koçovalılar Azer'in karizmasını nasıl çizdi? Timsah ve Yücel'in Koçovalılar'a karşı yaptığı plan tuttu mu? Akın Koçovalı ne yaptı? Çukur dizisinin sezon finaliyle ilgili detayları sizler için araştırdık...

ALİÇO VE İDRİS KOÇOVALI ÖLDÜ MÜ?


Sezon finaline damga vuran olaylardan biri de Aliço oldu! Aliço ölmedi! Sezon finali bölümünün son sahnelerinde Aliço'nun yaşadığı da ortaya çıktı! Akın Koçovalı ve Yücel, Koçovalı ailesine büyük bir tuzak kurarak kadınları kaçırdı. Aynı zamanda Yamaç ve İdris Koçovalı'ya büyük bir tuzak kuruldu! Yücel'in büyük oyununa düşen Yamaç, İdris'i vurmak zorunda kalıyor... Koçovalı kadınlarını kurturmak için Yücel Yamaç'a İdris Koçovalı'yı vurmasını söyledi! İdris Koçovalı gerçekten öldü mü? Bu sorunun cevabı final bölümünde yer almadı, gelecek sezon öğrenebileceğiz.

AKIN KOÇOVALI İHANETİ ORTAYA ÇIKTI!

Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın ölümünün ardından yerine geçen Karakuzulardan bir çocuk Koçovalı ailesine ihanetini gösterdi! Yücel'i kurtaran ve ailesine büyük bir komplo kuran Akın Koçovalı Çukur'un başına geçti! Selim, amcası Cumali ve Salih ile mahallenin önde gelen isimleri cezaevine girdi. Finalde ise Çukur'un başına geçen Akın Koçovalı herkese elini öptürdü.

Çukur dizisi yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Çukur sezon finali bölümünün cevaplamadığı soruların birçoğunu yeni sezonda Çukur 3. sezon bölümleriyle öğrenebileceğiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR