Çukur Mahsun geri mi dönüyor! Berkay Ateş Çukur'a dönsün kampanyası

Çukur dizisininin Mahsun'u Berkay Ateş, Çukur'a geri mi dönüyor? Çukur dizisinde Mahsun karakteriyle beğeni toplayan Berkay Ateş için hayranları kampanya başlattı! Berkay Ateş Çukur'a dönsün mesajları sosyal medyada paylaşılıyor. Berkay Ateş geri dönecek mi?

Çukur Mahsun geri mi dönüyor! Berkay Ateş Çukur'a dönsün kampanyası
Yayın Tarihi: 13.08.2019 14:12:00

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor! Çukur izleyicisi, Mahsun karakteriyle "Karakuzu Mahzun"u yeniden Çukur'da görmek istiyor. Berkay Ateş'in oynadığı Mahsun karakteri bilindiği gibi Çeto'yu da vurup senaryo gereği gitmişti. 

Çukur dizisine veda eden Mahsun karakteri, izleyicilerin sevdiği bir karakter olmayı başardı. Çukur izleyicisi, Berkay Ateş'in rol aldığı "Mahsun" karakterinin yeni sezonda da yer alması gerektiğini düşünüyor. 

ÇUKUR MAHSUN 60. BÖLÜMDE "ÖLMÜŞTÜ"


Çukur dizisinin 60. bölümünde Berkay Ateş (Mahsun) ve Dilan Çiçek Deniz (Sena), diziye veda etmişti. Mahsun ve Sena, senaryo gereği ölmüş ve seyirciyi üzmüştü. Çukur dizisinin yeni sezonu öncesi Mahsun karakterinin yeniden diziye katılması isteniyor.

ÇUKUR'DA AZER'İN YANINA MAHSUN BEKLENİYOR

Çukur dizisinde Berkay Ateş'in diziden ayrılmasının ardından Cihangir Ceyhan Azer rolüyle diziye katılmıştı. Çukur izleyicisi yeni sezonda, Yamaç, Azer ve Mahsun üçlüsünü birlikte izlemek istiyor. Çukur izleyicileri "Berkay Ateş geri dönsün" mesajlarıyla Çukur yapımcısına ve senaristlerine mesaj gönderiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR