Çukur İdris Koçovalı öldü mü? Ercan Kesal diziden mi ayrıldı

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 3. sezon fragmanı yayınlandı. Çukur 3. Sezonda İdris Koçovalı öldü mü? Çukur izleyicisi Ercan KEsal diziden neden ayrıldı? İdris Baba ölüyor mu, İdris Koçovalı neden ayrıldı, Ercan Kesal çukurdan ayrıldı mı? İdris Koçovalı öldü mü? Bu soruları araştırıyor.

Çukur İdris Koçovalı öldü mü? Ercan Kesal diziden mi ayrıldı
Yayın Tarihi: 8.09.2019 11:49:00

2. sezonun heyecan dolu finalinin ardından tatile giren ve ardından 3. sezonuyla yeniden Show TV ekranlarında yayınlanacak olan fenomen dizi Çukur, bomba bir bölümle geri dönüyor! 2 sezon 67 bölümlük serinin ardından 3. sezon 1. bölüm heyecanla beklenirken dizide bomba bir gelişme yaşanıyor! Yamaç babası İdris Koçovalı'yı vuruyor! İdris Koçovalı ölüyor mu? İdris Koçavalı rolündeki Ercan Kesal Çukur'dan ayrılıyor mu? Bu soruların yanıtını sizler için bulduk.

Çukur dizisinin 3. sezonunda Ercan KEsal, Çukur'dan ayrılıyor! Çukur'un İdris Baba'sı Ercan Kesal, Çukur 3. sezon çekimlerinde yer almıyor! Sezon finalinde vurulan isim, 3. sezonda yer almayacak! Çukur İdris Baba'yı vuran isim de büyük şok yaşattı! Yamaç Koçovalı - İdris Koçovalı ikilisinden yaşayan Yamaç Koçovalı oldu! 



İdris Koçovalı Öldü mü? İdris Koçovalı yaşıyor mu?

Çukur dizisi 3. sezon çekimlerinde Ercan Kesal yer almadığı için Çukur'da İdris Baba ölüyor! Yamaç babasıyla karşı karşıya geldiği anda bir seçim yapıyor ve babasını vuruyor! Yamaç Koçovalı, babası İdris Koçovalı'yı öldürüyor! Yücel, Akın Koçovalı ile birlikte olup Koçovalı ailesine hazin olduğu bir 'sonun başlangıcını' hazırlıyor! Yamaç ve İdris Koçovalı, Yücel'in planı neticesinde karşı karşıya geliyor ve Yamaç baba katili oluyor! 




Yamaç Koçovalı Babası İdris Koçovalı'yı Öldürdü 

Yücel, Koçovalı kadınlarını kaçırıp bir labirentin içine Yamaç ve İdris Koçovalı'yı sokar! Yamaç'ın hain planı neticesinde Yamaç ve İdris Koçovalı, kadınlarının kurtulması için ikisinden birinin ölmesi gerektiğini öğrenir. Sezon finali bölümünde Yamaç - İdris Koçovalı karşılaşmasında 1 el silah sesi duyulmuş ve bölüm bitmişti.

Çukur 3. sezon fragmanı yayınlandı! Yayınlanan fragmanda Yamaç Koçovalı babası İdris Koçovalı'yı vuruyor! Yücel, Yamaç'a İdris Baba'yı öldürtüyor! 



Çukur 3. sezonu heyecan dolu bölümlere sahne olacak! Çukur'da Baykal'ın kızı Efsun da Timsah ve Yücel'le işbirliği yapıp Çukur'da Koçovalıların başına bela olmaya geliyor! Yamaç ise Sena'nın ardından bir de babası İdris Koçovalı'yı kaybetmiş ve artık psikolojisi hepten bozulmuştur! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR