Çukur Duygu kimdir? Gizem Ergün kaç yaşında nereli

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un 3. sezonunda diziye dahil olan Duygu kimdir? Çukur Duygu karakteri izleyici tarafından araştırılıyor. Çukur dizisinin Duygu'su Gizem Ergü Kaç yaşında ve Nereli? Bu haberimizde Çukur'un yeni oyuncusu Gizem Ergün'ün hayatına dair detayları hazırladık...

Çukur Duygu kimdir? Gizem Ergün kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 16.09.2019 16:16:00

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 3. sezon 1. bölümüyle 16 Eylül Pazartesi, bu akşam yayınlanıyor. Çukur dizisinin yeni sezonunda diziye dahil olan Çukur'un Duygu'su izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Çukur Duygu kimdir, kaç yaşında? Gerçek adı ne? Bu sorular yanıt arıyor. Çukur dizisinde Duygu karakteriyle izlediğimiz isim Gizem Ergün oldu. Çukur'un yeni oyuncusu Gizem Ergün kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde...

Çukur dizisine yeni sezonda birçok isim dahil oldu! Hazal Subaşı, Damla Sönmez ve daha birçok isim Çukur'da yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak. Çukur'un yeni sezon 'güzellerinden' biri de Gizem Ergün oldu. Genç oyuncu Gizem Ergün, Çukur'da Duygu karakteriyle yer alacak. 

Çukur 68. bölüm izle 16 Eylül Show TV Puhutv (Çukur 3. Sezon 1. bölüm izle) İdris Baba öldü mü?​


Çukur Duygu Kimdir? Gizem Ergün yaşı ve nereli 

Çukur dizisinin Duygu'su Gizem Ergün, 1.63 boyunda ve 50 kilogram. 1995 İstanbul doğumlu olan 24 yaşındaki güzel oyuncu Gizem Ergün, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun. 



Daha önce FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz'da Narin karakterini canlandıran Gizem Ergün, yeni sezonda Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da Duygu olarak izleyici karşısına çıkacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR