Çukur bu akşam var mı? Çukur Yeni Sezon ne zaman başlayacak?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni sezonu ne zaman başlayacak? Çukur 2 Eylül bu akşam var mı yayınlanacak mı? Çukur dizisinin yeni sezon başlangıç tarihi ve yeni sezonda oyuncu kadrosuna dair tüm detaylar haberimizde...

Çukur bu akşam var mı? Çukur Yeni Sezon ne zaman başlayacak?
Yayın Tarihi: 2.09.2019 13:31:00

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, heyecanla 3. sezonu bekliyor! Çukur izleyicisi de büyük bir merakla 3. sezonun ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. İnternette Çukur bu akşam var mı, Çukur yeni sezon 1. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Çukur Yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu soruların yanıtı aranıyor.

Çukur Bugün Var mı? 2 Eylül Çukur yeni bölüm var mı?

Çukur dizisi heyecan dolu 3. sezonuyla yine Show Tv ekranlarında olacak. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve birçok başrolüyle heyecan yaratan Çukur dizisi, 2 Eylül Pazartesi günü için Show Tv yayın akışında yer almıyor. Bu akşam Çukur dizisi maalesef yayınlanmayacak.

Çukur 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Çukur Yeni Sezon Fragmanı


Çukur dizisi 3. sezonu ile ilgili Show TV ve Çukur'un yapımcısından henüz net bir tarih gelmedi. Ancak Çukur 3. sezon 1. bölümün, 2019 Eylül ayı içerisinde, 15-25 Eylül tarihleri arasında yayınlanması bekleniyor. Çukur hayranları yeni sezon için biraz daha sabredecek.

Çukur Dizisi 3. Sezon Çekimleri Başladı! 



Çukur dizisi hayranlarına müjde! Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli (Yamaç), instagram hesabından yaptığı paylaşımla 3. sezon çekimlerinin başladığını duyurdu! Çukur tutkunları, bu paylaşımla daha da heyecanlandı! 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR