Çukur 54. bölüm fragmanı yayınlandı izle 25 Şubat Show TV Yamaç Koçavalı kimi gördü Baykal yaşıyor mu

Çukur 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 54. son bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Show TV ekranlarında rekorlar kıran Çukur 54. bölüm fragmanı neler olacak. Show TV 25 Şubat Çukur fragmanı çıktı mı ne zaman çıkar.

Çukur 54. bölüm fragmanı yayınlandı izle 25 Şubat Show TV Yamaç Koçavalı kimi gördü Baykal yaşıyor mu
Yayın Tarihi: 18.02.2019 23:07:00

Çukur 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur'da sular durulmuyor. 25 Şubat pazartesi Çukur fragmanı neler olacak. Ekranlarda rekorlar kıran Çukur'da yeni bölümden ilk sahne yayınlandı mı? Çukur Sneak Peak merakla bekleniyor. İşte sizler için Çukur'da son sahneyi yayınladık.

Çukur 54. bölüm fragmanı çıktı mı?

Çukur 2. sezon 21. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Çuıkur 2. sezon 21. bölüm fragmanı geldi mi? Ekranlarda rekorlar kıran Çukur 54. bölüm fragmanı yerine yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Çukur 54. bölümden ilk sahne ekrana kitleyecek gibi görünüyor. İşte Çukur 54. son bölüm fragmanı ve tüyoları sizlerle.

Çukur 52. bölümü ile geçen hafta ekranlara gelirken, son bölümde Çukur’da büyük buluşma gerçekleşti. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İdris Çukur'a geri mi dönüyor? İşte detaylar.

ÇUKUR 54. bölüm fragmanı neler olacak?

Çukur dizisinin merakla beklenen 54.bölüm fragmanı bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük bir ilgi ile karşılandı.


İDRİS ÇUKUR’A GERİ Mİ DÖNDÜ

Aliço’nun “Aile neredeyse, ev orası!” sözlerinden etkilenen İdris, “İdris Koçovalı” olarak Çukur’a geri dönüyor. Koçovalıların büyük bir mutlulukla İdris’i karşıladığı tanıtımda, Yücel, “Benim yıllarımı aldılar, canlarını istiyorum!” sözleriyle intikam fitilini ateşliyor. Ayşe ve Selim’in hesaplaşması dikkat çekerken, Çeto ve Mahsun’un yeni planı merak uyandırıyor.İdris’in, “Bizim bıraktığımız boşluğa kuzular daldı. Şimdi meydan tekrar boş. Kim ceketini asarsa meydan onun olacak!” sözlerinin ekrana geldiği tanıtımda Karakuzular, harekete geçen Koçovalıları karşılarında buluyor.

Vartolu ve Medet’in mahalledeki eğlenceli halleri dikkat çekerken, onları gören Çeto ve Mahsun’un ne tepki vereceği merak uyandırıyor. Bu kez Çukur’da hesaplaşan Koçovalılar ve Karakuzuların kavgası ise heyecanı yükseltiyor. 

Cumali Koçavalı raconu kesti

Çukur'da cumali Koçavalı resitali çıktı. Cumali, doğru ama eksik olan Çukur'u tamamladı. Biz sizi koruruz ancak siz de Çukur'u koruyun dedi. Çukur adamı yüreği değil, gözü karadır diyerek ekranlara kitledi. Çukur 54. bölüm fragmanı artık bunların bittiği ve Çukur'da yeni döneme geçileceği belli oldu.

Çukur yeni bölümden ilk sahne




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR