Çukur 54. bölüm fragmanı Hare sürel sürprizi? Çukur Uluç'un kızı ekrana kitleyecek

Hare Sürel ekranlara geri dönüyor. Çukur 54. bölüm fragmanı Hare sürel sürprizi yaşanacak. Hare Sürel ekranlara geri dönüyor. Poyraz Karayel'den sonra ekrana ara veren Hare Sürel Çukur'da

Çukur 54. bölüm fragmanı Hare sürel sürprizi? Çukur Uluç'un kızı ekrana kitleyecek
Yayın Tarihi: 19.02.2019 00:22:00

Çukur Uluç'un kızı kim canlandıracağı belli oldu. Oyunculuğuyla Poyraz Karayel dizisinde büyüleyen Hare Sürel Çukur'da. Çukur dizisinde Uluç'un kızını kim canlandıracağı belli oldu. Çukur 54. bölüm fragmanı Hare sürel rüzgarı esecek. Küfürleriyle dikkat çekecek.

Çukur 54. bölüm fragmanı küfür eden kız kim?

Çukur 54. bölüm yeni bölümden ilk sahne yayınlandı ancak fragman daha çok Hare Sürel dikkat çekti. Uluç'un kızı olarak Çukur'a dahil olan güzel oyuncu Hale Sürel güzelliğiyle büyülemesi gereken yerde küfürleriyle Çukur'a hoş geldin yorumları yapıldı. İşte Hare Sürel'li ilk tanıtım

Hare sürel kimdiR?


1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu, aslen Samsun'un Bafralıdır. Tiyatro ile ilk olarak ortaokul yıllarından tanışan Hare Sürel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.  Yüksek lisansını ise Marmara Üniversitesi’nde "Sinema" üzerine yapmıştır.

2013 – 2014 yılları arasında başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay’ın oynadığı “Medcezir” adlı dizide canlandırdığı "Leyla" karakteriyle birlikte hızla dikkatleri üzerine çeken başarılı sanatçı, 2015 yılında “Bir Varmış Bir Yokmuş” adlı filminde Mert Fırat, Melisa Sözen, Mustafa Uzunyılmaz, Derya Durmaz ile birlikte rol aldı. Kanal D ekranlarında 2015 yılında yayınlanan “Poyraz Karayel” adlı dizide Meltem Karayel karakterini canlandırmıştır.

Hare Sürel en son Çukur'da Uluç'un kızını canlandırmaktadır. 

Hare Sürel'li Çukur tanıtımı




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR