Çukur 3. Sezon ne zaman başlayacak? Çukur dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 3. sezon ne zaman başlayacak? Çukur dizisi 3. sezonu merak ediliyor. Çukur dizisi tutkunları yeni sezonda Çukur'da neler yaşanacağını ve Çukur dizisi yeni sezon oyuncularını araştırmaya başladı. Çukur 3. sezon tarihi ve yeni sezon analizi haberimizde...

Çukur 3. Sezon ne zaman başlayacak? Çukur dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Yayın Tarihi: 25.07.2019 13:12:00

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, yeni sezonda da bomba gibi geliyor. Yayınlandığı 2 sezonda reyting listesinin zirvesinden hiç inmeyen Çukur dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Şimdiden merak edilmeye başlandı. Çukur dizisi yeni sezonda yeni oyuncuların da dahil olduğu yeni kadrosuyla Show Tv'de olacak. Peki Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak?

Çukur dizisi heyecan dolu sezon finaliyle geçtiğimiz sezonu kapatmıştı. Çukur'un sezon finali bölümünde; Koçovalı kadınları yeniden kafalarına silah dayanarak tutuldu! Darbe yine içeriden, Koçovalı ailesinin kalbinden geliyor! Akın Koçovalı, Yücel'i kurtarıp Çukur'un tek sahibi olmak için harekete geçiyor. İdris ve Yamaç Koçovalı birbirine silah doğrultuyor. Ya İdris ya Yamaç Koçovalı hayatta kalacak! 

Çukur'da Aliço kayıp! Yamaç, eline geçen siyah zarfların ardından hep bir yakınını kaybetmektedir. Bu kez yeni bir siyah zarf alır ve Aliço etrafta yoktur. Yücel, Timsah ve Azer'le iş birliği yapmış ancak Azer, bu ikiliye güvenmemektedir. Çukur'da yeni dönemde Koçovalı değil Akın Koçovalı ve Yücel imparatorluğu kurulacaktır. Karakuzuların ardından Yücel yeniden Çukur'un hakimiyetini eline almak istemektedir.


ÇUKUR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Çukur dizisi geçtiğimiz sezonlarda Eylül ayının ortalarında yeni sezon ilk bölümleriyle ekranlara gelmişti. Çukur dizisinin yeni sezonunun da 2019 yılı Eylül ayı ortalarında başlaması bekleniyor ancak şuan için resmi bir tarih ortada yok. 

ÇUKUR YENİ SEZONDA SÜPRİZ BİR OYUNCU DAHA OLACAK

Çukur dizisinin yeni sezonunda Netflix'in "Hakan Muhafız" dizisinde de rol alan ve Çağatay Ulusoy'la cesur sahneleri çok konuşulan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan da yer alacak. Ayça Ayşin Turan, Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu! 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR