Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı Sneak Peek (Çukur 3. sezon 3. bölüm yeni bölümden ilk sahne)

Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 3. bölüm sneak Peek yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 3. bölüm neler olacak. Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 3. bölüm 30 eylül 2019 pazartesi yeni bölümden ilk sahne neler olacak. Çukur 3. sezon 3. bölüm fragma

Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı Sneak Peek (Çukur 3. sezon 3. bölüm yeni bölümden ilk sahne)
Yayın Tarihi: 23.09.2019 23:09:00

Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 3. bölüm sneak Peek yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 3. bölüm neler olacak. Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 3. bölüm 30 eylül 2019 pazartesi yeni bölümden ilk sahne neler olacak. Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı izle.

Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Eylül Show TV

Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı neler olacak. Çukur 3. sezon 3. bölüm sneak peek yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 3. bölüm yeni bölümden ilk sahne merakla bekleniyor. Çukur 70. bölüm fragmanı geç yayınlanacak. Bu sebeple Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı daha çok bekleniyor. Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı sizler için derledik. 

Akın Koçavalı iyice iticileşti

Çukur'da Akın Koçavalı hem zeki hem aile düşmanı hain olarak lanse edilecek. Özellikle Azer ve Timsah'dan kurtulmaları için planı güzeldi ancak yanında Yamaç Koçavalı götürmek istemesi Akın Koçavalı itici karakter. 3. sezona Akın nasıl damga vuracak yorumları geldi. Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı Akın Koçavalı daha çok çözülecek gibi görünüyor. 


Efsun ve Nehir ikiside Yamaç için

Sena'nın geçen sezon ölerek veda ettiği dizide kadın başrol aranırken Nehir ve Efsun Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı görüldüğü gibi Yamaç'a aşık olacak. Ancak Yamaç Nehir'i sevse de Efsun'la beraber olmak zorunda kalacak gibi görünüyor. 

Koçavalılar hapistan çıkıyor

Çukur 3. sezon 3. bölüm fragmanı Salih Koçavali, Cumali Koçavalı ve Selim Koçavalı hapisten çıkıp babasının katilini arayacak. Ancak Yamaç Koçavalı'nın babasını öldürdüğünü en son öğrenecekler. O öğrendikden sonra Koçavalı ailesi adeta ikiye bölünecek. Cumali'nin sertliğinden en çok faydalanan Akın Koçavalı olacak. 

Cumali kriz geçirdi

Çukur son bölümde Cumali kriz geçirerek yine hastaneden kaçması muhtemel olacak. Ancak Selim ve Salih'in çıkış sahnesi için çok özel sahnelerin yeni bölümden çekildiğini söyleyelim. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR