Cübbeli Ahmet Hoca Ekrem İmamoğlu açıklaması! Cübbeli Ahmet Hoca olay sözler

Habertürk ekranlarında Veysi Ateş'in konuğu olan Cübbeli Ahmet Hoca, 23 haziran İstanbul seçimleri öncesi Ekrem İmamoğClu ve CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu!

Cübbeli Ahmet Hoca Ekrem İmamoğlu açıklaması! Cübbeli Ahmet Hoca olay sözler
Yayın Tarihi: 2.06.2019 13:55:00

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 23 Haziran seçimleri öncesi Habertürk TV'de Veysi Ateş'in konuğu oldu. 1 Haziran akşamı yayınlanan programda Cübbeli Ahmet Hoca, Veysi Ateş'in sorularını yanıtladı. Veysi Ateş, Cübbeli Ahmet Hoca'ya 23 Haziran İstanbul seçimleriyle ilgili sorular yöneltti.

Cübbeli Ahmet Hoca, açıklamalarında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na ağır sözler sarf eti! "Müslüman olan nasıl bunlara oy verir?" diyerek "CHP'ye oy vermeyin!" çağrısı yaptı. 

CÜBBELİ'DEN CANAN KAFTANCIOĞLU'NA AĞIR SÖZLER

“Hem devlete katil diyorsun, hem de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Belediyesini yönetmeye çalışıyorsun.” diyerek CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca, Kaftancıoğlu'nun Ermeni Meselesi ile ilgili sözlerine de ağır eleştirilerde bulundu. 


Veysi Ateş'in siyaset yaptığınız için eleştiri alacaksınız sözlerine de "Siyaset yapıyoruz diye eleştirmeyecek yalan konuşuyorsam eleştirecek. beni eleştiren "şu lafın yalan" desin. canan kaftancıoğlu bu twitleri atmadı desin, ekrem imamoğlu demirtaş'ı bu methiyeyi düzmedi desin." ben doğruları konuşuyorum." diyerek cevap verdi. 

CÜBBELİ AHMET, EKREM İMAMOĞLU'NU HEDEF ALDI "OY VERMEYİN."

"İşte İmamoğlu, "demirtaş siyasette aktifken çizdiği çizgiyi beğeniyordum... bugün de hâlâ aynı kanaatteyim" sözüyle bu adamı beğeniyor! vatanını seven bir müslüman imamoğlu'na nasıl rey verebilir?! " sözleriyle CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na oy verilmemesi çağrısında bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, olay yaratan sözleriyle bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu! 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR