Çocuk dizisinin reytingleri nasıl? Çocuk izlendi mi tuttu mu?

Star TV'nin tanıtımlarıyla bir hayli dikkat çeken yeni sezon dizisi Çocuk 9 Eylül pazartesi akşamı ekranlara merhaba dedi. İlk bölümüyle sosyal medyada bir hayli konuşulan Çocuk dizisinin reytingleri nasıl? Dizi tuttu mu beğenildi mi? her yerde aranmaya başladı. Peki Çocuk dizisi beğenildi mi? İşte

Çocuk dizisinin reytingleri nasıl? Çocuk izlendi mi tuttu mu?
Yayın Tarihi: 10.09.2019 01:38:00

Yapımını 1441 Prodüksiyon'un üstlendiği yeni sezon dizisi Çocuk 9 Eylül pazartesi akşamı 1. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Yasak Elma, Zalim İstanbul, Vuslat ve Çukur gibi oldukça iddialı ve büyük izleyici kitlesine sahip olan dizilerle reyting mücadelesine giren Çocuk beğenildi mi? çok merak edildi. Diziyi izleyenler yada akıbeti merak edenler ise Çocuk dizisinin reytingleri nasıl? İzlendi mi tuttu mu? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Başrollerini Merve Çağıran, Serhat Teoman, Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş ve Kenan Acar paylaşırken dizinin kadrosunda Emre Kerem Ketmenci, Oktay Samurkaş, Okday Korunan ve Nimet İyigün gibi isimlerin de rol aldığı dizi daha tanıtımlarıyla dikkat çekmişti. 

Daha ilk bölümüyle de izleyicilerden tam not alan Çocuk, sunduğu dramla herkesi ekran başına kitledi. 



ÇOCUK DİZİSİNİN REYTİNGLERİ NASIL?

Asiye Karasu ve gelini Şule'nin herkesten sakladığı büyük sırrın temellerinin sarsılmasıyla başlayan Çocuk dizisi üzücü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla herkesten tam not aldı. Özellikle İsmail Hacıoğlu ve Nazan Kesal'ın performanslarına sosyal medyadan övgüler yağarken izleyiciler Serhat Teoman ve Ceyda Ateş'i de birbirlerine çok yakıştırdı.

Öte yandan dizinin ilk yarım saatte izleyenleri içine çektiği gibi yorumlar gelirken, bazı izleyiciler Yasak Elma ve Zalim İstanbul'u izleyemediklerini Çocuk dizisini çok beğendiklerini dile getirdiler. Öte yandan Nazan Kesal'ın 2 sezon önce final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisini unutamayan izleyiciler ise Çocuk dizisine "Bu sefer de Fazilet Hanım ve oğulları olmuş" benzetmesi yaptılar. 


Çocuk dizisinin ilk bölüm reytingleri ise henüz belli olmadı ancak açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız. 



ÇOCUK ERKEN FİNAL YAPAR MI?

Bildiğiniz gibi kanallar yeni başlayan dizilerinin devam edip etmeyeceği en az 3-4 bölüm sonra karar veriyor. Bu nedenle çocuk dizisinin akıbeti için bir şey söylemek pek de doğru olmaz. Ancak dizinin hem oyuncu kadrosu hem de hikayesine bakarsak fena reytingler elde etmeyeceği de ortada. Bu nedenle Çocuk dizisinin erken final yapma ihtimali de düşük görünüyor. 



Çocuk dizisinin 1. bölümünde neler oldu?

Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayri meşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu doğurmasıyla beş senedir evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır.

Çocuğun kendine ait olmadığından habersiz olan Ali Kemal, karısının Efe’ye karşı olan ilgisizliğine tepki gösterirken, Şule’nin gözünü karartıp, Efe’den kurtulmak için attığı yanlış bir adım. Efe’nin gerçek annesi olan Akça’nın hayatlarına girmesine neden olur. Asiye için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Oğlunun yaşadığından habersiz olan Hasan’ın, Akça’yla bir Asiye’nin kalesi gibi gördüğü köşke girmesi an meselesidir… 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR