Çocuk dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Çocuk ne zaman başlayacak

Star TV'nin yeni sezon dizilerinden Çocuk'un ilk fragmanı dün akşam yayınlandı. Yapımını 1441 Prodüksiyon'un üstlendiği dizi tanıtımıyla çok dikkat çekti. Hal böyle olunca Çocuk dizisinin oyuncuları kimler? Konusu ne? Çocuk dizisi ne zaman başlayacak? çok merak edildi. Detaylar haberimizde...

Çocuk dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Çocuk ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 23.08.2019 11:48:00

Star TV'nin çok merak edilen Çocuk dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımcılığını 1441 Productions'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturacak. Eylül ayında Star TV ekranlarında olması beklenen dizinin ilk fragmanı merak uyandırırken herkes Çocuk ne zaman başlayacak? Çocuk dizisinin oyuncuları kimler? Konusu ne? sorularına yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları araştrıdık bulduk.

ÇOCUK DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çocuk dizisinin başrollerini Merve Çağıran, Serhat Teoman, Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş ve Kenan Acar paylaşırken dizinin kadrosunda Emre Kerem Ketmenci, Oktay Samurkaş, Okday Korunan ve Nimet İyigün gibi isimler de yer alıyor.


Dizide 5 anne ve bu 5 kadının anneleri ve çocuklarının hikayesi konu alınacak. Henüz karakterleri belli olmayan Çocuk dizisinde Asiye karakterine Nazan Kesal hayat verecek. 

ÇOCUK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri tüm hızıyla devam eden Çocuk dizisinin henüz yayın tarihi belli olmadı. Eylül ayında yayınlanması beklenen dizinin günü de gizemini koruyor. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR