Çocuk dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ve Oyuncu kadrosu

Star TV'nin yeni sezon dizisi Çocuk'un çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Hal böyle olunca Çocuk dizisi ne zaman başlayacak? Çocuk dizisinin kadrosunda kimler var? her yerde aranıyor. Biz de sizler için tüm bu soruları haberimizde derledik.

Çocuk dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ve Oyuncu kadrosu
Yayın Tarihi: 6.08.2019 15:23:00

Yapımını 1441 Prodüksiyon'un üstlendiği yeni dizi Çocuk'un çekimleri dün başladı. Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak ve dram türünde olması beklenen Çocuk dizisi ne zaman yayınlanacak çok merak ediliyor. 

Çekimleri 4 Ağustos pazar günü başlayan Çocuk dizisinin yönetmen koltuğunda ise Huzur Sokağı, Yemin, Kırgın Çiçekler ve Can Kırıkları gibi dizileri de yönetmiş olan Serkan Birinci oturuyor. 

Henüz diğer detayları belli olmayan Çocuk dizisinin adından bir tahminde bulunmamız gerekirse küçük bir çocuğun acıklı hikayesi konu edilecek gibi görünüyor. Peki Çocuk dizisinin kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor? İşte detaylar...


Çocuk dizisinin oyuncuları ve karakterleri

1441 Productıons'un yeni dizisi Çocuk'un başrollerini Serhat Teoman, Merve Çağıran ve Nazan Kesal paylaşırken kadroda Kenan Acar ve Ceyda Ateş de yer alıyor.


Henüz karakterlerin detayları çok belli olmasada Çocuk dizisinde; Serhat Teoman Ali Kemal, Merve Çağıran Akça, Nazan Kesal Asiye, Kenan Acar Murat ve son olarak Ceyda Ateş Şule karakterine hayat verecek. 



Çocuk dizisi ne zaman başlayacak?

Kadın Anne gibi sevilen uyarlama dram dizileri gibi olması beklenen Çocuk dizisi yeni sezonda Star TV ekranlarında olacak. Çekimleri daha birkaç gün önce başlayan dizinin henüz yayın tarihi de günü de belli olmadı. 

Ancak tahminlerimize göre Çocuk dizisi Eylül ayının ilk haftası gibi yayında olacaktır. Çünkü Star, geçtiğimiz sezon yayınladığı birçok diziye veda etti ve yayın akışı oldukça boş.

Çocuk dizisi yeni sezonda Star TV ekranlarında olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR