Cilt Bakımı ve Tonlama

Muhteşem bir cilde sahip olmak için günlük alışkanlıkları düzenli şekilde yerine getirmek gerekir. Bu alışkanlıklardan biri düzenli yapılan cilt bakımı uygulamalarıdır.

Cilt Bakımı ve Tonlama
Yayın Tarihi: 18.03.2020 21:09:00

Muhteşem bir cilde sahip olmak için günlük alışkanlıkları düzenli şekilde yerine getirmek gerekir. Bu alışkanlıklardan biri düzenli yapılan cilt bakımı uygulamalarıdır. Cildin nemlendirilmesinden, çatlakların giderilmesine, çizgilerin yok edilmesinden, cilde elastikiyet kazandırılmasına kadar her şey, bu bakımın içine girmektedir.
Cilt bakımı için üç ana adım gerekmektedir:
  • Cildin temizlenmesi
  • Cildin dengelenmesi
  • Cildin nemlendirilmesi
Cildin en iyi şekilde temizlenerek güne hazırlanması ve her türlü koşulda etkilenmeden daha genç görünmesi için, kişisel bakım yapabileceğiniz birçok ürün bulunur. Cildin bakımı yapılırken bazı etkenlere ve özellikle doğal yaşlanma sürecine dikkat edilmesi gerekir.

Hangi Yüz Temizleyiciler Kullanılmalıdır ?

Cildin her gün nazik şekilde temizlenmesi ve gözenekler temizlenmelidir. Bu yüzden sabah ve gece olmak üzere iki kez yıkanmalıdır. Ancak gözenekler içinde bulunan ve cildin hava almasını engelleyen yağlar bulunur. Bu yağların temizlenmesi için çeşitli peeling fırçaları kullanılabilir. Ancak bu fırçaları kullanırken, cildi aşındırıcı maddeler bulunan temizleme ürünleri kullanılmamalıdır.

Uraw Cosmetics, özellikle sunduğu salyangoz özlü krem ile cilt bakımı yapabileceğiniz, muhteşem bir ürün sunmaktadır. İçeriğinde herhangi bir parfüm ya da renklendirici bulunmayan ürün, cilt problemlerine önemli ölçüde etki etmektedir.

Cilt Bakımı için Tonlama Nasıl Yapılmalıdır ?

Cilde bakım yaparken, cildin yağlarından kurtulması, nemlendirilmesi ve cilde elastikiyet kazandırmak için, alkol bazlı ürünler kullanılır. Bu ürünler, cildi besler ve cildin dengesini kurmasına yardımcı olur.
Cildin yenilenmesi için kullanılan bazı ürünler içinde;
  • Hyaluronik asit
  • E ve C vitamini
  • Alfa ve beta hidroksi asitler içeren ürünler kullanılır.
Alfa ve beta hidroksi asitler içeren ürünlerde, tıkalı olan gözenekler açılır, güneş ışınlarından zarar gören cilt yenilenmeye ve donukluğu giderilmeye çalışılır ve ölü cilt hücreleri temizlenmiş olur.

Hyaluronik asit bazlı ürünler; cildin nemini tutmasını, ince çizgilerin tedavi edilmesini ve cildin dolgunlaşmasını sağlar. Cildin tahriş olmuş bölgelerini ve yüzde oluşan kızarıklıkların giderilmesi için gül suyu ve yeşil çay içerikli ürünler oldukça etkilidir. E ve C vitamin bazlı ürünler ise, cildin yaşlanmasına karşı savaş açar.


Uraw Cosmetics, her cilt tipine uygun ürünleriyle, sizlere muhteşem ürünler sunmaktadır. Bu ürünler sayesinde cildinizi daha dinç ve genç hale getirebilir, yaşlılık etkilerinin giderilmesini sağlayabilirsiniz.

Cilt Bakımında Serumlar Nasıl Kullanılır ?

Cilt bakımı uygulamalarında kullanılan serumlar, cilt üzerindeki birçok problemi gidermede önemli bir rol oynamaktadır. Cilt üzerinde herhangi bir sorun yaşanmasa bile, günlük etkilerden cildi korumak için, antioksidan serumlara, cildin ihtiyacı vardır.
Serumların kullanılmasıyla birlikte;
  • Nem kaybını önlemek için hyaluronik asit kullanılmalıdır.
  • Donuk cildin aydınlatılması ve koyu renklerin azaltılması için C vitamini kullanılır.
  • Kolajen ve elastin üretiminin artırılması için Retinol, B3 vitamini gerekirken, vücut çizgileri ve cilt sarkmalarının önüne geçmek için çeşitli proteinler gerekir.
  • Cilt üzerinde oluşan iltihabın azaltılarak, kızarıklık ve tahriş giderilmesi için kolloidal kükürt, niasinamid gibi maddeler kullanılır.
  • Ciltte oluşan çatlakların giderilmesinde de serumların önemli bir rolü bulunmaktadır.
Uraw Cosmetics ürünleri içinde çatlak önleyici krem ürünü ile cildinizde harikalar yaratabilirsiniz. Çatlak giderici jel ürünün özel formülü sayesinde cildinizin ihtiyacı olan nemi cildinize kazandırır ve aynı zamanda kilo verme sonrasında ya da doğum sonrası çatlaklarında da yüksek performans alabilirsiniz.

Nemlendirici Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Cilt bakımı için bir nemlendirici ürünün en temel işlevi, cildi nemlendirmek ve aynı zamanda yumuşamasını sağlamaktır. Aynı zamanda nemlendiriciler, cildin dış katmanlarında oluşan su kaybını da önlemeye yarar.

Doğal şekilde yaşlanan cilt, zamanla nemi tutamaz ve çizgiler, kırışıklıklar oluşmaya başlar. Uraw Cosmetics sizlere göz çevresi kremi, beyazlatıcı krem ve aydınlatıcı leke kremi ve daha fazla ürünle, cildinizin nemlendirilmesinde en güvenilir ürünleri sunmaktadır.

Güvenilir ödeme yöntemleri yanında online bilgi alma ve sipariş hattını sunan Uraw Cosmetics için 0 850 480 87 29 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz. Yurt dışından ve Türkiye içinden yapacağınız kargo hizmetleri de güvenilir şekilde kapınıza ürünleri teslim etmektedir. https://www.uraw.com.tr/ Sitemizden Direk ulaşabilirsiniz. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR