Çiğköfteci Ali Usta Show TV'nin tezgahını böyle ortaya çıkarttı

Çifköfteci Ali Usta Show TV'nin tezgahını ortaya çıkarttı. Son günlerde üzgün halleriyle dikkat çeken Ali Usta, Show TV'nin kendisine kurduğu tezgahı çocukları yanına çağırarak ortaya çıkarttı. İşte ali Usta'nın o videosu.

Çiğköfteci Ali Usta Show TV'nin tezgahını böyle ortaya çıkarttı
Yayın Tarihi: 11.02.2019 01:28:00

Çiğköfteci Ali Usta kendine geldi. Özellikle Show TV ekranlarında olmak üzere bir çok kanalda Ali Usta'nın gerçek yüzü olarak lanse edilen ve linçe uğrayan Ali Usta, Show TV'nin tezgahını böyle ortaya çıkarttı. Sosyal medyada Çiğköfteci Ali Usta olarak popüler olan ünlü çiğköfteci "Bak buraya çocuk adam", "Limon sever misin çocuk adam", "Nar ekşisi ister misin çocuk adamın arkadaşı", gibi sözleriyle kısa sürede popüler olmuştu.

Mizacı gereği biraz da sert yapan Çifköfteci Ali Usta, sosyal medyanın etkisiyle her gün olduğu yerde sıralar oluşuyor ve ali Usta popülerliğine popülerlik katıyordu. Ancak Çifköteci Ali Usta Show TV'nin yaptığı haber nedeniyle davalık oldu. Şarkı söyleyen gençleri dövdüğü ekranlara yansımış ve yine sosyal medyada bu sefer linç edilmişti. Hatta son görüntüsü tüm sosyal medyada üzülülen adam da olmuştu. Çiğköfteci Ali Usta'nın son görüntüsüyle verilen videosu üzülmeyen yoktu. Ancak Çifköfteci Ali Usta durmadı ve yalanı ortaya çıkarttı.


Kendi instagram adresinden Show TV vurdu

Ali Usta'nın gitarcı çocukları dövdü diye günlerce linç edildikden sonra çareyi çocuklarla konuşarak buldu. Çocuklar hepsininin Show TV tarafından senaryo olduğunu anlattı. Çiğköfteci Ali Usta davranışları yanlış olsa da Show TV yalan haberiyle adeta linçe uğratıldı.

İşte Çiğköfteci Ali Usta'nın yalanı ortaya çıkartma videosu





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR