Chernobyl nereden izlenir? Chernobyl 5. bölüm rekor kırıyor

Kısa sürede popüler olan ve milyonlarca izleyicisi bulunan Chernobyl dizisi nasıl nereden izlenir? HBO'nun kısa soluklu dizisi Chernobyl 5. bölümü rekor kırıyor. Chernobyl 5. bölüm izle. Chernobyl dizisinin detaylarını sizler için araştırdık...

Chernobyl nereden izlenir? Chernobyl 5. bölüm rekor kırıyor
Yayın Tarihi: 5.06.2019 21:36:00

HBO'nun kısa soluklu dizisi Chernobyl kısa bir zamanda milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başardı. Türkiye'de de Chernobyl dizisinin izleyicileri diziyi nereden bulabileceklerini, izleyebileceklerini araştırıyorlar. Chernobyl dizisi 5. bölümü yayınlandı ve milyonlarca izlemeye ulaşarak rekor kırdı. Peki Türkiye'de Chernobyl dizisi nasıl izlenir?

Çernobil faciasını konu alan dizi Chernobyl, yakın geçmişte Türkiye'yi de derinden etkileyen ve hatta Karadeniz'de çayların kanser hastalığıyla insanları hasta etmesine neden olan Çernobil nükleer santralindeki patlamayla ilintili olayları içeriyor. 

CHERNOBYL DİZİSİ NEREDEN İZLENİR NASIL İZLENİR?

Chernobyl dizisinin Türkiye'den izlenebilmesi için yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Chernobyl dizisinin 5. bölümü 4 Haziran gece saat 04.00'da yayınlandı. Bein Series Drama kanalından ve beIN Connect platformundan Chernobyl dizisi izlenebiliyor. Türkiye'de Digiturk aboneliği olmayanlar Chernobyl dizisini internette araştırmayı sürdürüyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR