CERN: Evren Aslında Var Olmamalıydı

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’nde çalışan bilim insanları “Evren aslında var olmaması gerekiyordu” ifadesini kullandılar.

CERN: Evren Aslında Var Olmamalıydı
Yayın Tarihi: 25.10.2017 10:27:00

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) araştırmacıları tarafından yayınlanan raporda, 'Dünyada var olan her maddenin anti maddesinin de olduğu, bu nedenle dünyanın aslında var olmaması gerektiği' ifade edildi.

Araştırmanın başındaki isim Christian Smorra, şunları kaydetti: “CERN araştırması, anti-maddenin fiziksel bir taşıyıcı içinde tutulması imkânsız olduğu için bilim adamlarının anti-protonları özel "penning tuzakları"nda yakaladığını gördü”



Çalışmayı yapan araştırmacı grubunun sözcüsü Stefan Ulmer ise "Bu kadar kısa sürede gerçekleşen bu muazzam artış ancak tamamen yeni yöntemlerle mümkün oldu. Araştırmacılar, anti-protonları daha ayrıntılı olarak inceleyebilmeyi ve gizeme daha yakından bakabilecekleri zaman bir fark olup olmayacağını umuyorlar. Öte yandan, diğer bilim adamları ise diğer olasılıklara bakmaktadır. Bu olasılıklara göre karşıt madde tersine çevrilmiş yerçekimine sahiptir, bu da, sonuç itibariyle yukarı doğru düşeceği anlamına gelir” açıklamasını yaptı.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR