Cem Yılmaz'dan ayrılık iddialarına kahkahalı yanıt

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yaklaşık 1,5 yıldır ilişki yaşadığı Defne Samyeli'den ayrıldığı iddia edilmişti. Evleri ayırdıkları söylenen ünlü çiftten ayrılık iddialarına yanıt gecikmedi. İşte Cem Yılmaz'ın o yanıtı...

Cem Yılmaz'dan ayrılık iddialarına kahkahalı yanıt
Yayın Tarihi: 14.08.2019 16:32:00

1,5 yıldır ilişki yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin bugün yayınlanan bir magazin programında ayrıldıkları iddia edilmişti. Çiftin yakın arkadaşlarından aldıkları duyumları dile getiren sunucular, Ağustos başından beri ikilinin arasında kriz olduğunu ve bunu aşamadıkları için ayrıldıkları söylenmişti. 

İddialara birkaç saat sessiz kalan Cem Yılmaz ise biraz önce sosyal medya hesabından paylaştığı video ile cevap verdi. Yılmaz, Instagramdan yayınladığı videoda sevgilisi Defne Samyeli ile gülerek "Delirmişler, vallahi delirmişler, delirmişsiniz." diyerek iddialara noktayı koydu.

Cem Yılmaz, uzun yıllar önce Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenciyken Defne Samyeli’yi beğendiği O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında itiraf etmişti. Ardından tutkulu bir aşka yelken açan ikili mutlu mesut bir şekilde 1,5 yıldır birlikte.

İşte Cem Yılmaz'dan ayrılık iddialarına "Delirmişler​" yanıtı:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delirmişler:)

Cem Yılmaz (@cmylmz)'in paylaştığı bir gönderi ()




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR