Cem Aktay kimdir? Büşra Develi yeni aşkı Cem Aktay nereli, kaç yaşında

Cem Aktay kimdir? Büşra Develi yeni sevgilisi Cem Aktay nereli, kaç yaşında ne iş yapıyor. Ünlü oyuncu Büşra Develi Burak Deniz'den ayrıldıkdan sonra yeni sevgilisi kim olduğu belli oldu. Büşra Develi ve Cem Aktay aşk yaşıyor. Peki Cem Aktay kimdiR?

Cem Aktay kimdir? Büşra Develi yeni aşkı Cem Aktay nereli, kaç yaşında
Yayın Tarihi: 14.08.2019 13:03:00

Cem Aktay kimdir? Büşra Develi yeni sevgilisi Cem Aktay nereli, kaç yaşında ne iş yapıyor. Ünlü oyuncu Büşra Develi Burak Deniz'den ayrıldıkdan sonra yeni sevgilisi kim olduğu belli oldu. Büşra Develi ve Cem Aktay aşk yaşıyor. Peki Cem Aktay kimdir?

Meslektaşı Burak Deniz'le evlenme hayalleri kurarken ani bir şekilde ayrılan Büşra Develi yeni aşkı kesinleşti. Daha önce boxer olarak duyurduğumuz aşk gerçek oldu. Büşra Develi yeni aşkı bakın kim çıktı!

Cem Aktay kimdir?


Cem Aktay cemiyet hayatının ses getiren iş insanlarından biri. Koç Holding yönetim kurulu üyesi Caroline Koç'un yeğeni. Caroline Koç'un kardeşi Madeleine Giraud'un ilk eşi Halil Aktay'dan olan oğlu olduğu biliniyor.

Burak Deniz hayranları beğenmedi

Büşra Develi yeni sevgilisini Burak Deniz'in hayranları hiç beğenmedi. Bi Burağa bi Cem'e bak yorumları yapsada Büşra Develi ilk kez birlikte fotoğraf paylaştı. İkili daha önce el ele çok görüntülenmişti. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR