Cebinde Yapı Kredi Bankası kredi kartı veya banka kartı olan vatandaşlar dikkat! 1 ay içinde ödeme alacaksınız

Cebinde Yapı Kredi Bankası kredi kartı veya banka kartı olan vatandaşlar dikkat! 1 ay içinde ödeme alacaksınız

Cebinde Yapı Kredi Bankası kredi kartı veya banka kartı olan vatandaşlar dikkat! 1 ay içinde ödeme alacaksınız
Yayın Tarihi: 17.03.2023 23:02:00

Yapı Kredi Bankası kendi kredi kartını veya kendi bankamatik kartını kullanan vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri vereceğini açıkladı. ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşların tercih etmiş olduğu bankaların bir tanesi olan Yapı Kredi Bankası son zamanlarda yapmış olduğu kredi kampanyaları ile birlikte özellikle de sosyal medya hesapları ile duyurular paylaşarak vatandaşları ulaşmaya devam ediyor. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara yeni bir kredi paketi açıklandı ve bir ay içerisinde başvurusunu gerçekleştirecek olan kişilere kredi kartı veya bankamatik kartı hesapları üzerinden 100.000 TL ödeme verileceği duyuruldu.

Yapı Kredi Bankası hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz nakit kredi kampanyasından faydalanmak isteyen tüm vatandaşların uygun faizlerle bu Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanabilecekleri kampanyalar bankanın Kendi resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yapı Kredi Bankası hesabınızın olması durumunda hemen mobil uygulama şifresi alarak başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve bu bankalar üzerinden kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yaparak Kredi ödemelerinizi hesabınıza yatıracaksınız.

Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı kullanmayan vatandaşlar bankanın Kendi resmi internet sitesini kullanarak buradan ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirebilir ve 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi olabilmektedirler. Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı uygulamalarını kullanmayan vatandaşlar aynı zamanda 44 11 numarasına mesaj atarak da ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve buradan gelen cevap ile birlikte banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgesi ile birlikte kredi kullanabilmektedir. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR