Çarpışma dizisine bomba iddia! Şener Şen Çarpışma'ya mı geliyor?

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çarpışma son olarak 11. bölümüyle ekranlara geldi. Çarpışma 11. bölümde Kadir2in babasının Cansız lakaplı bir adam olduğu ortaya çıktı. Peki Çarpışma Cansız kim olacak? Şener Şen Çarpışma'ya mı geliyor? İşte detaylar...

Çarpışma dizisine bomba iddia! Şener Şen Çarpışma'ya mı geliyor?
Yayın Tarihi: 23.02.2019 16:00:00

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz ve Onur Saylak'ın paylaştığı Çarpışma son olarak 11. bölümüyle ekranlara geldi. Aksiyonun bir eksilmediği Çarpışma 11. bölümde sırlar ortaya çıktı. Peki Çarpışma Cansız kim olacak? Şener Şen Çarpışma'ya mı geliyor?

Kadir'in babasının kim olduğunu konusu Çarpışma'nın en çok merak edilen detaylarından biriydi.   İşte merak edilen bu detay Çarpışma 11. bölümde ortaya çıktı. Peki Çarpışma Cansız kim olacak? Şener Şen Çarpışma'ya mı geliyor?

Çarpışma 11. bölümde de hücre evine giren Kadir herkesi etkisiz hale getirdikten sonra kalan son adama, eşini ve kızını kaybettiği saldırıyı kimin planladığını soruyor. Kadir adamdan "Cansız" adını duyunca yeni düşmanının peşine düşüyor. Tam da bu olaydan sonra Veli ise Cansız'la buluşuyor. Veli'nin karşısındaki adama "Gel bakalım Kadir'in sevgili babası Cansız" demesi dikkat çekti.

Peki Çarpışma Cansız kim olacak? Şener Şen Çarpışma'ya mı geliyor?




Herkes heyecanla Çarpışma Cansız kim olacağını beklemeye başladı. Sosyal medyada Cansız karakterine kimin hayat vereceğine yönelik tahminler havada uçuşurken bomba bir iddia ortaya atıldı. Peki Çarpışma Cansız kim olacak? Şener Şen Çarpışma'ya mı geliyor?

İddialara göre usta oyuncu Şener Şen, Çarpışma'nın Sarıyer'deki çekimlerinde görülmüştü. Daha önce Çarpışma'da yer almayan Şener Şen'in Cansız karakteriyle diziye dahil olacağı iddia edildi. Peki Çarpışma Cansız kim olacak? Şener Şen Çarpışma'ya mı geliyor?

Bu iddiaların doğru olup olmadığını henüz bilmiyoruz ama Şener Şen'in Çarpışma'ya dahil olması durumunda ortalığın yıkılacağını garanti edebiliriz.

Çarpışma 12. bölümüyle 28 Şubat Perşembe akşamı Show TV ekranlarında olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR