Cansu Canan özgen kimdir? Nereli kaç yaşında

Cansu Canan Özgen kimdir? Habertürk ekranlarında sunuculuk yapan güzel isim, şimdilerde A Haber'e transfer oldu ve artık A Haber'de sunuculuk yapacak. Kullanıcılar Cansu Canan Özgen kimdir, nereli, kaç yaşında? İnstagram hesabı var mı? Bu soruların yanıtını araştırıyor.

Cansu Canan özgen kimdir? Nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 5.08.2019 11:20:00

Habertürk'te 6 yıldır sunuculuk yapan güzel sunucu Cansu Canan Özgen, Habertürk'ten ayrılarak kariyerine A Haber ekranlarında devam edeceğini açıkladı. İnternette kullanıcılar Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen kaç yaşında, nereli? ve Cansu Canan Özgen İnstagram hesabı araştırıyor.

2013 yılından bu yana Habertürk ekranlarında Haber sunuculuğu yapan güzel sunucu Cansu Canan Özgen, yeni dönemde A Haber ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Cansu Canan Özgen, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla A Haber'e geçtiğini duyurdu. A Haber'in yeni programları ile Cansu Canan Özgen ekranlarda olmaya devam edecek.


Cansu Canan Özgen Kimdir? Nereli, kaç yaşında? 

23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cansu Canan Özgen, anne tarafından Erzurumlu, baba tarafından ise Selanik göçmenidir. Babası devlet dairesinde memur olan Özgen, Bayrampaşa Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İTÜ Maden Mühendisliği bölümünü bitirdi. Ardından kariyerini sunuculuk alanında ilerletmek için diksiyon dersleri aldı ve sunuculuk kariyerine başladı. Etkili konuşması ve güzelliğiyle ekranların sevilen ismi haline gelen Cansu Canan Özgen, Habertürk ekranlarından A Haber ekranlarına transfer oldu.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR