Canevim final mi yapacak? Yayın saati neden değişti? Ne zaman bitiyor

ATV'nin yaz başından beri ekranlara gelen Koliba Yapım imzalı Canevim pazartesi akşamları yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. Ancak sezonun başlamasıyla reytingleri iyice düşen Canevim'in yayın saati değişince izleyenler meraklandı. Peki Canevim yayın saati neden değişti? Final mi yapacak?

Canevim final mi yapacak? Yayın saati neden değişti? Ne zaman bitiyor
Yayın Tarihi: 24.09.2019 13:43:00

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Canevim yaz başından beri her pazartesi ekranlara gelmeye devam ediyor. Ancak reytingleri her hafta biraz daha düşen ve başrollerini Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın'ın paylaştığı Canevim dizisinin yayın saati değişti. Canevim 23 Eylül pazartesi itibariyle 20:30'dan 22:00'a alındı. Hal böyle olunca izleyiciler de Canevim yayın saati neden değişti? Final mi yapacak? her yerde aramaya başladı. İşte merak ettiğiniz soruların cevapları...

Bir türlü kavuşamayan Ömer ve Ceylan'ın dram yüklü hikayesini anlatan Canevim dizisi senaryonun yavaş ilerleyişi ve hep Taylan'ın kazanmasıyla izleyenleri bıktırdı. Haliyle sezonun başlamasıyla da güçlü pazartesi dizileri Canevim'i ne yazık ki finale sürükledi. Dizi hakkında yeniden masaya oturan Koliba Yapım ve ATV ise final kararını aldı.



Zaten televizyon dünyasında bir dizinin yayın saatinin 22:00 civarına alınması o dizinin final yapacağının en önemli belirtisidir. Ayrıca yayın saati değişen dizinin çekimleri de bitmiştir kanal elindeki stok bölümleri yayınlıyordur. 


CANEVİM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

ATV'de birbirinden iddialı dizilerin olmazı yaz dizilerinin yalnızca biriyle devam edilmesine neden oldu. Haliyle yönetimde reytingleri daha yüksek olan Kimse Bilmez'i seçti. Yani Canevim hem düşük reytingleri hem de ATV'de boş yayın günü kalmaması sebebiyle ekranlara veda edecek.

CANEVİM ZAMAN BİTİYOR?

Henüz final konusunda net bir tarih verilmeyen Canevim dizisinin son olarak 17 ve 18. bölümü çekildi. Yani Canevim 7 Ekim 2019 Pazartesi günü final yapabilir. Tabi gerçek final tarihi belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR