Canan Kaftancıoğlu Kaç yıl hapis yatacak? 9 yıl 8 ay ceza alan Kaftancıoğlu hapse girecek mi?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu mahkemede 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası aldı! Mahkemenin verdiği karar İstinaf ve Yargıtay mahkemelerinde onanırsa Canan Kaftancıoğlu'nun cezası kesinleşecek. Peki Canan Kaftancıoğlu ne kadar hapis yatacak? Hapse girecek mi? Kaftancıoğlu cezası ertelendimi

Canan Kaftancıoğlu Kaç yıl hapis yatacak? 9 yıl 8 ay ceza alan Kaftancıoğlu hapse girecek mi?
Yayın Tarihi: 6.09.2019 20:56:00

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 7 yıl önce attığı 'tweetler' nedeniyle, 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına mahkum edildi! Mahkeme, Canan Kaftancıoğlu'nun “Cumhurbaşkanına hakaret”, “Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret”, “Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılama”, “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek” , “Terör örgütü propagandası yapmak” suçlarını işlediğine karar vererek bu suçlardan toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapsine hükmetti! Peki Canan Kaftancıoğlu hapis yatacak mı?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 6 Eylül Cuma günü duruşmasında karar açıklandı! Kaftancıoğlu, 9 yıl 8 ay 20 gün hapse mahkum edildi. Bu cezalar ertelenmedi ve seçenek yaptırımlara da çevrilmedi. Sonuç olarak Canan Kaftancıoğlu 9 yıl 8 ay 20 günlük mahkumiyeti nedeniyle cezaevine girecek! 

CANAN KAFTANCIOĞLU DAVASINDA GÖZLER İSTİNAF VE YARGITAY'DA


Canan Kaftancıoğlu davasında ilk derece mahkemesi kararını verdi. Kaftancıoğlu ve avukatları, kararı istinaf ve temyize götürecek. Canan Kaftancıoğlu'nun 9 yıl 8 ay 20 günlük hapis mahkumiyeti cezası, Yargıtay'ca onanırsa Kaftancıoğlu hapse girecek.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN CEZASI ERTELENMEDİ! 

Mahkeme, sanık CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun duruşmadaki tutum ve davranışları, kişilik özellikleri ile pişmanlık duymaması ve yeniden suç işlemeyeceğine dair mahkemede kanaat oluşmadığı gerekçeleriyle hükmün açıklanmasının geri bırakılması ve cezanın ertelenmesine yer olmadığına karar verdi. Böylece Kaftancıoğlu'nun hapse girme durumu ortaya çıktı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR