Can Feda filmi nerede çekildi? Can Feda Filmi Oyuncuları ve Konusu

Bu akşam saat 20.00'da ATV ekranlarında yayınlanacak Can Feda filmi nerede çekildi? Can Feda filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Film severler Can Feda filminin detaylarını araştırıyor.

Can Feda filmi nerede çekildi? Can Feda Filmi Oyuncuları ve Konusu
Yayın Tarihi: 30.06.2019 20:08:00

ATV ekranlarında 30 Haziran akşamı saat 20.00'da yayınlanacak olan Can Feda filmi, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Sınır ötesi bir Türk birliğini ve bir Türk pilotunu konu alan Can Feda filminin nerede çekildiği, hikayesi, konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 

Can Feda filminin senaristliğini Zafer Külünk yaparken yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Can Feda filmi, vizyona girdiği süreçte adından söz ettirdi ve büyük ses getirmeyi başardı. Can Feda filmi, beyaz perdenin ardından televizyonda da yayınlanarak, ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

CAN FEDA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?


Can Feda filminin çekimleri Eskişehir ve Bilecik'te yapıldı. Aksiyon dolu sahneler için Eskişehir ve Bilecik'te özel setler kuruldu. Özellikle Suriye sahneleri için Bilecik'te Zemzemiye köyü, Can Feda filmi çekimlerine ev sahipliği yaptı. Eskişehir ve Bilecik'in yanı sıra İstanbul'da da bazı sahnelerin çekimi yapıldı. Orta Doğu ve Suriye coğrafyasını benzetmek adına çekimlerin daha çok kırsal ve orman alanlarında yapıldığı gözlendi. 

CAN FEDA FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Can Feda filminin oyuncu kadrosunda, başrol olarak Kerem Bursin ile Burak Özçivit yer alıyor. Can Feda filminin diğer oyuncuları ise elike İpek Yalova, Süleyman Karaahmet ve Sabahattin Yakut şeklinde. 

CAN FEDA FİLMİ KONUSU NE?

Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR