Büşra Develi Sevgilisi kim? Kaç yaşında nereli adı ne

Yetenekli oyuncu Büşre Develi Burak Deniz'le yaşadığı büyük aşk bittikten sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Develi yeni sevgilisi Cem Aktay ile fotoğraf paylaşınca sosyal medya yıkıldı. Herkes Büşra Develi sevgilisi Cem Aktay kimdir? Kaç yaşında sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Büşra Develi Sevgilisi kim? Kaç yaşında nereli adı ne
Yayın Tarihi: 14.08.2019 13:14:00

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar ile başarılı bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Büşra Develi, sette aşkını da bulmuştu. Yakışıklı oyuncu Burak Deniz ile büyük bir aşk yaşamış ve gözde çift olarak gösterilen ikili ayrılmıştı. 

Ardından bir süre yalnız kalan Büşra Develi yeni bir aşka yelken açmıştı. Güzel oyuncu bu ilişkiyi saklamaya çalışsa da ilk kez Asmalımescit'te el ele görüntülenmişti. Bugün de güzel oyuncu Büşra Develi sevgilisi Cem Aktay ile ilk kez fotoğraf paylaştı.

İşte Büşra Develi'nin yeni aşkı Cem Aktay​:



Büşra Develi sevgilisi Cem Aktay kimdir?


Cem Aktay, hakkında ne yazık ki fazla bir bilgi yok. Ancak Develi'nin yeni aşkı Cem Aktay, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç’un yeğeni. Caroline Koç’un kardeşi Madeleine Giraud’un ilk eşi Halil Aktay’dan olan oğlu. 

Üniversite eğitimini yurtdışında alan Cem Aktay, beyefendiliği ve sempatikliği ile yakın çevresinde çok seviliyor.



Büşra Develi kimdir?

1993 yılında İzmit'te doğan Büşra Develi, Antalya'da yaşadıktan sonra üniversite için İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı böülümünde okumaya başlayan Develi, okulunu çekimler nedeniyle dondurmak zorunda kaldı.

180 cm boyunda ve 55 kilo olan Büşra Develi,  oyuncu Juliette Binoche'e çok benzetiliyor.

Büşra Develi'nin yer aldığı yapımlar :

2017 - Fi

2017 - Ayla

2016 - Tatlı İntikam

2015 - Tatlı Küçük Yalancılar






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR