Bu Haberi Okuduktan Sonra Büyük İkramiyenin Size Çıkmadığına Sevineceksiniz!

O kadar kişi arasında Milli Piyango büyük ikramiyeyi kazanmak için büyük bir şans gerekiyor. Daha önceden büyük ikramiyeyi kazananların şuan ne durumda olduğunu merak ediyor musunuz.

Bu Haberi Okuduktan Sonra Büyük İkramiyenin Size Çıkmadığına Sevineceksiniz!
Yayın Tarihi: 4.01.2018 18:22:00

Çoğu kişi onların hala zenginlik içinde yaşadığını düşünüyordur. Çünkü o kadar parayı harcamak zor olmalı.

Ama düşünülenin aksine dahada fakirleştiler ve hayatları eskisindende kötü oldu.

Büyük ikramiyeyi kazananlar şuanda ne durumdalar?

Osman Kaplan

 
Osman Kaplan da defalarca şans oyunlarından ikramiye kazananlardan. İki kez büyük ikramiyeyi kazanmış. Onunda sayısız loto kazancı var. Herkesin başına gelen onun da başına gelmiş ve tüm parasını tüketmiş.

Osman Kaplan, ödeyemediği borçları yüzünden hapse girmiş ve çıktıktan iki gün sonra büyük ikramiyeyi kazanmış. Büyük ikramiyede kazandığı parayı gece hayatında tüketmiş. Osman Kaplan maddi sıkıntısı olanların hiçbirini geri çevirmedim ve yardımda bulunduğunu söyledi.

Bu paranın bir direksiyonu veya freni olmadığını ve büyül ikramiye kazanan herkesin mutlaka birgün tüm parasını kaybedeceğini belirtti.

Hayri Kaya

 
Hayri Kaya, 2003 yılında çaycılık yaparken büyük ikramiyeyi kazandığı andan itibaren hayatında büyük değişiklikler oldu. İkramiyeyi kazandığını duyan tanıdığın, tanımadığı herkes evine gelip ondan para istemiş ve kimseyi geri çevirmemiş.

Birçok işkuran Hayri Kaya hibirinde başarılı olamamış ve kazandığı büyük ikramiyeyi hızlıca tüketmiş. Parası tükenen Hayri Kaya eski mesleği çaycılığa geri dönüş yapmış.

Ahmet Sarı

 
1964 ylında büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerden biri olan 83 yaşındaki Ahmet Sarı, o dönemde birçok hayvan aldı ticarete atıldı. Ardından köyüne muhtar oldu ve hizmet etti. Ancak tüm parası tükendi ve hiçbir kazancı kalmadaı. Aradan geçen 50 yılın ardından şimdi bir huzurevinde kalmakta.

Yaşlı adam milli piyangodan gelen paranın bir anda uçup gittiğini tecrübe etmesine rağmen hala hayal kurmaktan vazgeçmiyor. Tekrar büyük ikramiye çıkarsa en büyük hayali hacca gideceğini söylüyor.

Mehmet Sarıoğlu

 
Yıllar önce köyünde çiftçilik yapan milli piyangodan büyük ikramiye kazanınca İstanbul'a taşınıyor. Hiç yatırım yapmayan Mehmet Saıoğlu parayı 10 yılda eritiyor. Daha sonra parasız kalınca köyüne dönüp yaptığı barakada yaşamaya başlıyor.


Barakada çıkan yangın yüzündende sokakta kalıyor. Mehmet Sarıoğlu durumuna üzülen köylüler aralarında yardım toplayıp bir baraka daha yaptılar. Köylüler Mehme Sarıoğlu'ndan
5 gün boyunca haber alamayınca yaşamış olduğu barakaya giderek cesediyle karşılaşıyorlar.

Yastığının altında eski piyango biletleri ve listesi çıkan Mehmet Sarıoğlu'nun donrak öldüğü anlaşılıyor.

Ahmet Bayram

 
2005 yılında büyük ikramiyeyi kazandığında işşiz olan Ahmet Bayram hemen ailesi ve avukatıyla birlikte Ankara'ya giderek parasını almış. Daha sonra kafasına peruk alan Ahmet Bayram karısını boşayarak kumar ve gece hayatına atıldı. 

Bu merakı yüzünden para bitince ikramiyeyle aldığı evleride tek tek satmaya başladı. Gece hayatı devam ederken başka bir kadınla evlendi. parası ve satacak hiçbirşeyi kalmayınca eski karısından yardım istemek için yanına gitti. Ancak yardım etmeyen eski karısının banyosuna giren Ahmet Bayram orada kendisini asarak intihar etti.

Ayhan Yalçınkaya

 
Edirne'de 11 yıl önce Milli Piyango'dan Büyük İkramiyeyi kazanan Ayhan Yalçınkaya, zengin olunca yaptığı ilk iş memurluğu bırakmak oldu. Parayı bulunca hayatını değiştiğini söyleyen Ayhan yalçınkaya, huzurunun bozulduğunu, kötü günler geçirdiğini ve Milli Piyango bileti aldığı için bin pişman olduğunu belirtti. Tüm dostlarını kaybettiğini ve kazandığı para çok hızlı bir şekilde tükenmiş.

Şuan hiç tutunacak dalı kalmayan adam keşke memurluğa devam edebilsem diye dert yanıyor.

Mustafa Savgan

 
Büyük ikramiye kazanan tüm erkeklerin hepsi bir şekilde eşinden boşanma peşinde. Mustafa Savgan da onlardan biri. Eşinden aytılmak istemiş ama başaramamış.

Daha sonrada kazandığı para karısına kalmasın diye, hızlı hızlı bütün parayı harcamaya başlamış. Savga'nın tüm parası tükenmiş ve üstüne karısı da onu terk etmiş.

Hiç parası kalmayınca, gece bekçiliği ve ayakkabı boyacılığı yapmaya başlamış. Ancak daha ilginç bir konu varki bu adam tam 3 kere milli piyango kazanmış. Her seferinde yatırım yapmak istemiş ancak parayı elimden alırlar diyerek hızlıca parasını harcamış ve boyacacılığa tekrar zorunda kalmış.

Bu adamın ilginçliği bunlada bitmiyor. adam hızlı para harçadığı zamanlarda bir kaç insana bilet almış ve o biletlerede ikramiye çıkmış. Mustafa Savgan parasızlık yüzünden 2014'te tedavi olmadığı için vefat etmiş.





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR