Breaking Bad hayranlarına müjde! Breaking Bad filmi Netflix’te Yayınlanacak

Tüm zamanların en sevilen dizilerinden Breaking Bad’in hikâyesini devam ettirecek bir film, Jesse Pinkman’ın hikayesini anlatacak. Merakla beklenen Breaking Bad filmi Netflix’te yayınlanacak. İşte Breaking Bad filminin detayları...

Breaking Bad hayranlarına müjde! Breaking Bad filmi Netflix’te Yayınlanacak
Yayın Tarihi: 14.02.2019 00:37:00

Efsane diziler arasına girmeyi başarmış Breaking Bad’in hikâyesini devam ettirecek bir film için hazırlıklara başlanmıştı. Breaking Bad hayranlarını bir hayli heyecanlandıran filmin ortaya çıkmasından kısa süre sonra paylaşılan bilgiler, ​Breaking Bad filminin merkezinde Jesse Pinkman’ın olacağını göstermişti. 

Son gelen haberlere göre Breaking Bad dizisinin yaratıcısı olan Vince Gilligan, hazırlık aşamasındaki filmin senaryosunu kaleme almanın yanı sıra yönetmen koltuğuna da oturacak.

Breaking Bad’in 2013 yılında yayınlanan finalinin sonrasında yaşananları anlatacak olan film, Jesse Pinkman’ın polislerden kaçarken verdiği mücadeleyi konu alacak. Aaron Paul’un Jesse Pinkman rolüyle geri döneceği Breaking Bad filminde Bryan Cranston da Walter White karakterine yeniden hayat verecek.




Aaron Paul ve Bryan Cranston’ın yanı sıra Krysten Ritter, Jonathan Banks, Jesse Plemons, Charles Baker, Matt Jones ve Robert Forster’ın da Breaking Bad filminde dizideki rolleriyle geri dönmesi bekleniyor.

Bunun haricinde Breaking Bad filminin yayınlanma şekli ile ilgili de şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı. Breaking Bad dizisine ev sahipliği yapan AMC kanalı tarafından hazırlanan Breaking Bad filmi, ilk olarak Netflix’te yayınlanacak.

Henüz hazırlık aşamasında olan Breaking Bad filmi için şimdiden heyecan dorukta...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR