Börü çok yakında Netflix Türkiye'de yayınlanacak

Son dönemlerde Türk yapımları için düğmeye basan ve bu konuya ağırlık veren Netflix Türk dizilerini bir bir bünyesine katıyor. Masum ve Ezel'den sonra geçtiğimiz yıl Star TV'de yayınlanan Börü dizisi çok yakında Netflix Türkiye'de de yayınlanacak. işte detaylar...

Börü çok yakında Netflix Türkiye'de yayınlanacak
Yayın Tarihi: 23.02.2019 15:26:00

Geçtiğimiz yıl Star TV ekranlarında yayınlanan ve adından çokca söz ettiren Börü dizisi Netflix'te yayınlanacak. Dijitalde BluTV bünyesinde yayınlanan projenin gelecek aydan itibaren Netflix platformunda yayınlanacak.

Başrollerini Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın'ın paylaştığı Börü dizisinin kadrosunda Can Nergis ve Mesut Akusta gibi isimler de yer alıyor. 

Börü, aslında Aralık 2018'de Netflix'in hizmet verdiği pek çok ülkenin kataloğuna "Wolf" ismiyle dahil olmuştu. Hatta Daniel Hart, bir Netflix dizisi olarak değerlendirdiği Börü hakkında bir değerlendirme yazısı bile kaleme aldı. 






Daha önce Masum, Ezel, Kördüğüm gibi çok beğenilen Türk dizilerini bünyesine dahil eden Netflix platformu, son olarak BluTV'nin vampir draması Yaşamayanlar'ı "Immortals" ismiyle ekrana getireceğini açıklamıştı. 

Yaşamayanlar'ın ardından Börü'yü de bünyesine dahil eden Netflix, sevilen mini diziyi çok yakında Türkiye'de de yayınlayacak.

Börü çok yakında Netflix Türkiye'de yayınlanacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR