BM Toplantısı'nda Ivanka Trump olay yarattı! Yanlış gömlek tercihi çok eleştirildi

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump hafta sonu katıldığı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na damgasını vurdu. Sütyensiz giydiği gömleğiyle çok konuşulan Ivanka Trump'a sosyal medyadan tepki yağdı. İşte detaylar...

BM Toplantısı'nda Ivanka Trump olay yarattı! Yanlış gömlek tercihi çok eleştirildi
Yayın Tarihi: 24.09.2019 16:22:00

ABD Başkanı Donald Trump kızı ve Beyaz Saray danışmanı olan Ivanka Trump, New York'taki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantısında giydiği mavi gömlekle olay oldu. Göğüs uçlarının belli olduğu gömlekle resmi bir toplantıya katıldığı için tepki gören Ivanka Trump'ın kombini ise başarılı bulundu.

Prada markalı 2130 dolarlık çiçekli bir etek giyen 37 yaşındaki Ivanka Trump, eteğini mavi bir gömlekle kombinledi. Modacılardan tam not alan Beyaz Saray danışmanına ise sosyal medyadan tepki yağdı.




Ivanka Trump'ın göğüs hatlarını belli eden mavi şifon gömleği tüm dikkatleri üzerine çekerken, Ivanka istifini hiç bozmadı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcı Ivanka'nın gömlek tercihini yersiz ve abartılı bulurken, bazıları da Ivanka'nın ne giydiğinin önemi olmadığını dile getirdi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR