Bizim Hikaye Filiz'i Hazal Kaya hamile mi? Anne mi olacak

Bizim hikaye dizisinde Filiz karakteriyle ekranlarda boy gösteren Hazal Kaya geçtiğimiz gün Ali Atay'la evlenmişti. Peki Hazal Kaya hamile mi? Ali Atay ve Hazal Kaya çifti bebek mi bekliyor.

Bizim Hikaye Filiz'i Hazal Kaya hamile mi? Anne mi olacak
Yayın Tarihi: 20.02.2019 12:35:00

FOX TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya hamile mi? Hazal Kaya anne mi olacak? Ekranlarda reyting rekorları kıran Bizim Hikaye dizisiyle rekorlar kıran Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Ali Atay'la dünya evine girmişti. Hazal Kaya ve Ali Atay çifti bebek mi bekliyor?

Gazeteci Bilal Özcan duyurdu


Son yaptığı haberler sürekli doğru çıkan duayen gazeteci Bilal Özcan'ın "Arkadaşlarımdan öğrendim, Hazal Kaya hamile çifti tebrik ederim" yorumunda bulundu. Bizim Hikaye dizisinin akıbeti nasıl olur bilinmez, Hazal Kaya'nın hamile olduğu duyuruldu. "İlginç iddia: Hazal Kaya dizide de gerçek hayatta da hamile! Dün akşam, tam Uçankuş TV'deki yayınıma girerken eski bir arkadaşımdan o ilginç mesajı aldım. Hazal Kaya'nın dizide canlandırdığı Filiz karakteri yeni bölümlerde artık hamile." diyerek duyurdu.

Sette de bir dediği iki edilmiyor

Ve şimdi set çalışanları arasında Hazal'ın gerçek hayatta da hamile olduğu konuşuluyor. 6 Şubat'ta yaşamını meslektaşı Ali Atay ile birleştiren sevilen oyuncu Hazal Kaya'yla ilgili bu gelişmeye çok sevindim ve programda izleyicilerle paylaştım. Güzel oyuncuyu ve eşini tebrik ederim."
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR