Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si diziyi sırtladı gidiyor

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 15. bölümüyle ekranlara geldi. Yılmaz'ın kaybolduğu bölüme Fekeli damgasını vurdu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si diziyi sırtladı gidiyor
Yayın Tarihi: 21.12.2018 16:31:00

Başrollerini Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi dün akşam 15. bölümüyle ekranlara geldi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 15. bölümüne Fekeli damgasını vurdu. Demir'le Züleyha yanındayken karşı karşıya gelen ve kaza yapan Yılmaz'ı kimse bulamadı. 

Hal böyle olunca Yılmaz'ı oğlu yerine koyan Fekeli de onun için endişelenmeye başladı. Fekeli onu her yerde aradı. Yamanlar’ın çiftliğini basıp, Demir’i ona bir şey yapmış olmakla suçladı.

Jandarma da her yerde Yılmaz’ı arıyordu. Gelen bir ihbarla kaza yapan aracın plakasını duyan Fekeli, hemen olay yerine koştu.

Bir Zamanlar Çukurova 15. bölümde arabayı görünce şok olan Fekeli, Yılmaz'ı da baygın görünce iyice korktu. Yılmaz'ın öldüğünü sana Fekeli öyle bir feryat etti ki o üzüntü herkesin içine işledi. 




Hemen hastaneye kaldırılan Yılmaz ise tedavi altına alındı. Sürekli oğlunun başında bekleyen Fekeli'yle birlikte izleyen herkes endişelenirken Yılmaz en nihayetinde uyandı.

Bir Zamanlar Çukurova 15. bölümde bu anlarda mutluluktan ağlayan Fekeli ise "Oğlum" diyerek Yılmaz'ı kucakladı.

Fekeli'ye hayat veren Kerem Alışık'ın bu anlarda devleştiğini söyleyen izleyiciler ise Bir Zamanlar Çukurova 15. bölümde Alışık'ın oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldı.

Kerem Alışık'ın Fekeli rolüyle Bir Zamanlar Çukurova'yı sırtladığını düşünen izleyiciler ise usta oyuncuya adeta bayılıyor.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR