Bir Zamanlar Çukurova'da çanak çömlek patlıyor! Züleyha'dan bomba itiraf geliyor

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir süredir Demir'le olan bağını güçlendirmeye çalışan Züleyha'nın canına tak edecek. Züleyha bu hafta Demir'e her şeyi itiraf edecek. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova'da çanak çömlek patlıyor! Züleyha'dan bomba itiraf geliyor
Yayın Tarihi: 25.02.2019 13:38:00

Başrollerini Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın 22. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta konaktan ayrılan Demir ve Züleyha, taze bir başlangıç yapmak isterken, Yılmaz da Müjgan'a evlenme teklif etmek için hazırlık yaptı. Yılmaz'la Müjgan konusunda duyduğu her şeye bozulan Züleyha ise kalbinden Yılmaz'ı bir türlü atamıyordu.

Bu ikilemden kurtulmak için oğluna da Demir'e de daha çok sarılan Züleyha, Demir'in konağa dönmek istemesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşamış ve fırsatı varken gitmediği için pişman olmuştu. Yeni bölüm böyle biterken herkes ​Ancak Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm fragmanını beklemeye başladı.



Fakat fenomen diziden öyle bir 22. bölüm fragmanıgeldi ki izleyenler şoke oldu.

Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm fragmanında Züleyha ve Yılmaz'ın büyük aşkını bütün Adana duydu. Bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla çılgına dönen Demir ise Züleyha'nın tokat gibi itirafıyla karşı karşıya kaldı.

Yılmaz'ın kalbinin tek sahibi olduğunu ve onu aklından da kalbinden de çıkarıp atamadığını söyleyen Züleyha, Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm fragmanında Demir'den bu durumu kabullenmesini istedi. 




Bunlara tahammül etmek istemeyen Demir ise Züleyha'ya gitmesini söyledi. Ancak bebeğini kaybetmek istemeyen Züleyha Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm fragmanının sonunda bombayı patlattı.

Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm fragmanında Demir'e "Adnan senin bebeğin değil" diyerek büyük sırrı itiraf eden Züleyha'ya Demir ne tepki verecek merak konusu oldu.

Bir Zamanlar Çukurova 22. bölümüyle 28 Şubat Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

Videodan Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR