Bir Zamanlar Çukurova'da çalan o şarkıyı kim söylüyor? Herkes çok sevilen o şarkıyı arıyor

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Bir sürü duygunun aynı anda yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova 21. bölüme yılların eskitemediği "Hatırla Sevgili" şarkısı damga vurdu. Peki o şarkıyı kim söylüyor? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova'da çalan o şarkıyı kim söylüyor? Herkes çok sevilen o şarkıyı arıyor
Yayın Tarihi: 22.02.2019 12:41:00

Başrollerini Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Aşk dolu geçen Bir Zamanlar Çukurova 21. bölüme yılların eskitemediği "Hatırla Sevgili" şarkısı damga vurdu. Peki dizide çalan  o şarkıyı kim söylüyor?

Ali Rahmet Fekeli ve Hünkar arasında büyük bir aşkın olduğu ancak kaderin onları farklı hayatlara götürdüğü Bir Zamanlar Çukurova 21. bölüm herkesi bir hayli üzdü. 

Öte yandan Bir Zamanlar Çukurova 21. bölüm fragmanlarında da bölümde de çalan "Hatırla Sevgili" şarkısı ise diziyi izleyenlerin meraklanmasına neden oldu. Peki dizide çalan o şarkıyı kim söylüyor? 


Bir Zamanlar Çukurova 21. bölümde duyduktan sonra herkesin yana yakıla kimin söylediğini aradığı "Hatırla Sevgili" şarkısı, izleyen herkesi mest etti. 

Senelerdir büyük bir keyifle dinlenen Hatırla Sevgili şarkısı, Özdemir Erdoğan ve Eylem Aktaş gibi pek çok sanatçı tarafından seslendirildi. Ancak Bir Zamanlar Çukurova 21. bölümde kullanılan "Hatırla Sevgili" şarkısı Sevim Deran tarafından söyleniyordu.

İnternette de herkesin aradığı Sevim Deran'ın yorumladığı "Hatırla Sevgili" şarkısı kulaklarımızın pasını silmiş oldu.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR