Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm izle 7 Şubat ATV Youtube Canlı Yayın

Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm izle. 7 Şubat 2019 Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izle. ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle. ATV fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak sizlerle. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm 19. bölüm Youtube yeni bölümü.

Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm izle 7 Şubat ATV Youtube Canlı Yayın
Yayın Tarihi: 7.02.2019 19:11:00

Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm izle. ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 19. bölümü 7 Şubat ATV ekranlarında yayınlanacak. Sevilen dizisinin 19. bölümü ATV ister canlı ister Bir Zamanlar Çukurova 19. bölümü Youtube izleyebileceksiniz. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde canlı yayınıyla takip edebileceksiniz. Peki Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler olacak neler yaşanacak.

Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm izle ATV Youtube 

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz ve Doktor Ala aşkı başladı. İl kkez ele ele görüntülenen çift el ele tutulmasından sonra evde ortalık karışıyor. Bir Zamanlar Çukurova'da acıları sessiz olan Façalı, başını öne eğmeden acının bütün çığlıklarını kalbinde taşıyor. Ancak Yılmaz ve Doktor aşkı resmen başlıyor ve bütün bu olanlar kıskançlığın başlangıcı olarak görülecek. Ali Rahmet Fekeli son bölümde adeta ortalığı yakaca.

Züleyha çileden çıkıyor

Demir Yaman ve Züleyha Bir Zamanlar Çukurova 19. bölümde ortalığı yakacak. İkili Yılmaz'ı akıllarından çıkaramıyor. Doktorlar Yılmaz'ı ele ele gören ve deliye dönen Züleyha, içinde acıyı adeta Demir'den çıkartıyor. Demir sen onu aklından çıkartmadın desede akıldan çıkartamayan kişinin Züleyha olduğu biliniyor. Yeni bölümde Züleyha ve Demir Yaman kavgası damga vurabilir. 


Konak Artık Feleki'nin

Ali Rahmet Feleki planları birer birer işliyor. Feleki, son bölüm sürprizi konağı resmen alıyor. Bir Zamanlar Çukurova 19. bölümde çalan Bahar'ı bekleyen kumrular gibi şarkısı damga vuracak. Doktor ve Yılmaz sahneleri ve Züleyha Demir sahnelerinde Bahar'ı bekleyen kumrular şarkısı dizi Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüme damga vuracak.

Feleki ve Hünkar el sıkışıyor

Feleki ve Hünkar yıllar sonra el sıkışıyor. Acıların dili olmayan ve sessiz olan iki kişide son bölümde yaşanacaklardan habersiz. Acının tüm çığlıklarını kalbinde taşıyan Feleki ve Hünkar birbirlerine aşık mı olacak ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm izle ATV Canlı yayın için TIKLAYINIZ




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR