Bir Litre Gözyaşı neden final yapıyor hayranları şokta

Bir Litre Gözyaşı final yapıyor. Yeni sürüme geçen ve gençlik dizisi olarak yoluna devam etmek isteyen Bir Litre Gözyaşı dizisi final fragmanı yayınlandı. Bir Litre Gözyaşı neden final yapıyor, neden bitiyor merak ediliyor.

Bir Litre Gözyaşı neden final yapıyor hayranları şokta
Yayın Tarihi: 31.01.2019 23:46:00

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve 3 hafta aradan sonra yeni bir hikayeyle yoluna devam Bir Litre Gözyaşı dizisi final yapıyor. İlk olarak boxerdergisi okuyucularına duyurduğu Bir Litre Gözyaşı final yapıyor haberi resmileşti. Bir Litre Gözyaşı pazar akşamı yayınlanan son bölümle birlikte final yapacak. Kanal D Bir Litre Gözyaşı final fragmanını yayınladı.

Bir Litre Gözyaşı neden final yapıyor?


Pazar akşamları zorlayıcı rakipleri olmasa da hikayede bir türlü istenileni veremeyen, Bir Litre Gözyaşı dizisi resmen final yapıyor. Kanal D 3 Şubat fragmanında yayınladığı Bir Litre Gözyaşı final fragmanı resmen çıktı. Hayranları dizi bitmesin diye uğraşsa da oyuncular kanalla vedalaştı. Bu sezon büyük ümitlerle başlayan bir dizi daha reytinglerde çakıldı. Bu sebeple Bir Litre Gözyaşı final yapıyor ve geriye dönüş yok.

Bir Litre Gözyaşı hayranları finale karşı

Bir Litre Gözyaşı hayranları karar sonrası oldukça üzüldü ancak yapacak hiç bir şey yok. Dizinin hayranları final demeyin, son bölümü yayınlayın ekrandan kaldırın yorumları yapıldı.  Bir Litre Gözyaşı dizisine yakışır bir final bekleyen hayranları bu sonucu alamayınca çok üzüldü. Ancak Bir Litre Gözyaşı pazar günü ekranlara gelen bölümüyle ekran macerasını resmen tamamlıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR