Bir Aile Hikayesi'ne bomba transfer! Serkan Keskin geliyor

Fox TV'nin çok sevilen dram dizisi Bir Aile Hikayesi'nin yeni sezonu için geri sayım başladı. 2. sezonda senaryosunun ve kadrosunun güçlendirildiği diziye son olarak usta oyuncu Serkan Keskin katıldı. Peki Serkan Keskin, Bir Aile Hikayesi'nde hangi karaktere hayat verecek? İşte detaylar...

Bir Aile Hikayesi'ne bomba transfer! Serkan Keskin geliyor
Yayın Tarihi: 2.09.2019 15:43:00

Fox TV'nin MedYapım imzalı cumartesi dizisi Bir Aile Hikayesi geçtiğimiz sezonun son çeyreğinde başlamasına rağmen çok sevilmişti. This Is Us adlı dram dizisinden uyarlanan Bir Aile Hikayesi'nin 2. sezonu için geri sayım başladı. Kadrosuna yeni oyuncuların katıldığı diziye son olarak usta oyuncu Serkan Keskin dahil oldu. Hal böyle olunca Serkan Keskin Bir Aile Hikayesi'nde hangi karaktere hayat verecek? çok merak edildi. Biz de sizler için bu soruyu araştırdık bulduk.

Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak ve Alper Saldıran'ın paylaştığı diziden ilk sezonda Ali Seçkiner Alıcı ve Seren Yüce ayrılırken, Ezgi Eyüboğlu Berk'in unutamadığı aşkı Nil olarak kadroya dahil olmuştu. 

14 eylül cumartesi günü yeni sezonu başlayacak olan dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ederken Bir Aile Hikayesi'ne Serkan Keskin katıldı. Peki Serkan Keskin'in karakteri kim? 




Serkan Keskin Bir Aile Hikayesi'nde hangi karakteri canlandıracak?

Bir Aile Hikayesi'nde Berk kaybettiği ve hala unutamadığı eski karısı Nil'i geri kazanmaya çalışırken, karşısına büyük bir rakip çıkacak. İşte bu adam Serkan Keskin'in canandıracağı oldukça neşeli, efkar nedir bilmeyen ve hayatı çok seven Ufuk Damar adlı doktor olacak.

Bakalım Berk ve Ufuk, Nil için nasıl mücadele edecek hep birlikte izleyip göreceğiz....




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR